Dünyanın dört bir yanını dolaşıp, yeni yemekler yapıp, farklı tatlar keşfettikten sonra Dubai’de buluşan Herrera ve Pipe ikilisi, ilk pop up’larını Londra Taqueria’da yaptılar. Büyük yankı uyandıran bu girişimin ardından daha derinlere inmek isteyen ikili, soluğu Jenn’in memleketi Meksika’da aldı. Tüm ülkeyi baştan sona gezip yepyeni tatlar deneyerek kendilerine özgü bir pişirme tekniği yarattılar ve bir sonraki durakları Berlin’de açtıkları restoranları La Lucha’da başarılı bir yemek konsepti sundular.  Türk şef Sina Sucuka, aşçılık eğitimini Amerika’da Johnson & Wales’de tamamladı. Türkiye’de Mikla, Lokanta Maya, Maya Bozcaada gibi restoranlarda çalıştıktan sonra yurtdışında tecrübe kazanmak için Italya’ya taşındı. Bra'da yer alan Ostâeria Bocca Buona restoranın'da çalışırken geçirdiği beyaz trüf sezonundan sonra dünyanın yemek kültür başkentlerinden biri olan San Sebastian’da 3 Michelin yıldızlı şef Pedro Subijana’nın Akelarre mutfağında görev aldı. Bu tecrübeden sonra 2013’de San Pellegrino’nun '50 Best' listesinde 1 numaraya yerleşen El Celler de Can Roca’da çalışmak için Girona’ya taşındı. Yurtdışı deneyimlerinden sonra rotasını tekrar Türkiye’ye çevirdi ve Mehmet Gürs’ün Yeni Anadolu Mutfağı projesine katıldı. Tangor Tan ile Anadolu’yu gezerek yöresel teknikler ve ürünler üzerine yoğunlaşan Sina, kariyerine son iki senedir Berlin’de devam ediyor.  Şeflerimiz, yarattıkları heyecanlı ve inovatif tabaklar, birbirinden lezzetli ve sıradışı Meksika tatlarıyla Hobo’dalar! 11 Ağustosta başlayacak olan etkinlik 3 gün boyunca sürecek Hobo Ortaköy’den tüm detaylı bilgileri alabilirsiniz…