Congresium Ankara, yeniden dizayn ettiği ve görücüye çıkardığı Teras bölümü ile sonbahara "merhaba" dedi.. Ankara’daki birçok turizm acenta yetkililerinin ve basın mensuplarının ziyareti ile gerçekleşen açılış kokteylinde birçok tanıdık sima bir araya geldi.. Davetliler bir yandan içeceklerini yudumlarken diğer yandan Ankara’yı terastan izlemenin tadını çıkardılar.. Tüm gece boyunca bir araya gelerek keyifli mekanın tadını çıkartan davetliler soft müzikler eşliğinde yemeklerini yediler ve geç saatlere kadar keyifli sohbetler ettiler.

Congresium’un yarısı çim yarısı beton alandan dizayn edilmiş ve büyükçe bir alan kullanılarak yapılmış olan teras bölümü bahar ve yaz akşamları için düşünülen kokteyl, düğün, parti ve birçok organizasyona damgasını vuracak..

Etkinlik ve organizasyonlara başarıyla ev sahipliği yapmak için tasarlanan Congresium, yalnız mimarisiyle değil, gelişmiş teknolojik altyapısı ve çözümleriyle de Ülkemizde ve özellikle Ankara’da adından söz ettiriyor. Congresium’un gelecek için tasarlanan ve her ihtiyaca cevap verecek çözümlerle donatılan 80.000 metrekarelik kullanım alanı, 10.000 metrekarelik fuar ve sergi salonları her türlü toplantı, kongre, konser, gösteri gibi etkinliklere başarıyla ev sahipliği yapıyor. Ayrıca düğün ve tüm davetler için açık ve kapalı alanlarıyla özel günler için de farklı bir atmosfer sunuyor. Congresium’da 5.770 metrekarelik ikiye bölünebilir salon, 1.500 metrekarelik üçe bölünebilir balo salonu, 400 metrekarelik 2 adet lounge, 100 metrekarelik 5 adet toplantı salonu, 50 metrekarelik 5 adet küçük toplantı salonu, 3 adet restoran, 4.700 metrekarelik panoramik Ankara manzaralı, aktivitelere uygun teras, 650 metrekarelik Ankara manzaralı teras, 3.107 kişi kapasiteli oditoryum yer alıyor.