Geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Oğlum Bak Git' filminin oyunları Yavuz Seçkin'i filmi tek başına tanıtmakla suçladı. Televizyon programlarına rol arkadaşlarını götürmediği iiçin filmin oyuncuları Seçkin'e kırgın olduklarını söyledi. Oğlum Bak Git'in oyuncusu Esra Sönmezer, Seçkin'i şu sözleriyle eleştirdi:

"Yavuz Seçkin'de Şahan Gökbakar kompleksi var. Her şeyi tek başına yapmak istiyor. Filmi kendi çeksin, tanıtımını kendi yapsın. Ukala bir insan, gıcık oluyorum. O kendini ne sanıyor. Ego dolu bir insan. Filmin promosyonuna katılamadım. Çünkü Yavuz programlara ya yalnız ya da kuklalarıyla katılıyor. Bir sorunu varsa tedavi görsün. Filmi kendi filmiymiş gibi tanıtıyor. Yavuz Seçkin'in parası mı var, bu filmi yapacak."

HİÇ KİMSEYLE ANLAŞAMIYOR

Filmin bir diğer oyuncusu Orhan Aydın'da rol arkadaşının sözlerine katıldığını söyledi. Aydın, "Ben onun çıtası kafamda çok yüksek tutmuşum. Bilseydik Ajdar'ı getirirdik. Yavuz Seçkin bana 'Adam değilsin' diye mesaj attı. Ancak şunu unutmasın piyasada kimin adam olduğu çok iyi bilinir. Allah yolunu açık etsin. Bu adam şimdiye kadar çalıştığı bir tek arkadaşıyla bile iyi geçinmemiştir" dedi.

Çünkü başarısızlar

Yavuz Seçkin ise rol arkadaşlarının öfkesini anlamadığını söyledi. Seçkin, "Ben onları çocuk gibi kucağıma taşıyıp programlara götüremem. Televizyon programları da onları istemiyor zaten. Çünkü onlara talep yok. Benle uğraşacaklarına başarısızlıklarının muhasebesini yapsınlar" dedi.

Okan IŞIK / BUGÜN İNTERNET SİTESİ