Direnişin 11. gününde Taksim Gezi Parkı birbirinden renkli ve ünlü ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ünlü oyuncuların destekleri, eylemin gazetelerde daha çok görünmesine yol açarken bir yandan da daha çok insanın konudan haberdar olması sağlanıyor. Gazetecilerin eylemden geçtiği fotoğraflara bakınca, reyting rekorları kıran dizilerin yakışıklı jönlerin eyleme canı gönülden destek verdiklerini görüyor ve Taksim'i 'direnişçi' görüntüsü yanında 'yakışıklı' bir görüntüye de büründürdüklerine tanıklık ediyoruz.

EYLEMCİ DÜZYATAN

Taksim direnişine destek veren sanatçıların sayısı her geçen gün artıyor. Bunların arasına katılan son isim de yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan oldu. Son zamanların yakışıklı ve gözde jönlerinden Düzyatan, eylemin ilk günlerinden beri verdiği destekle takdir topluyor.


MERT FIRAT GEZİ'DE

Şu sıralar Beren Saat'le oynadığı İntikam dizisiyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Mert Fırat da eyleme destek veren isimlerden. Yeni dönem yakışıklılardan Fırat, önceki gün birlikte film projeleri yaptığı ve sevgilisi olduğu iddia edilen yönetmen İlksen Başarır'la birlikte Cihangir sokaklarında görüntülendi. Taksim direnişine katılıp yorgun düşen oyuncu, evinin yolunu tutarkan kendisin görüntüleyen gazetecilere "Kolay gelsin" demekle yetindi.



YABANCI DAMAT DİRENİŞTE

Son olarak 'Evlerden Biri' adlı dizide izlediğimiz Özgür Çevik 11 günü dolduran eylemlere ilk günden beri destek veriyor. Türk seyircisinin Yabancı Damat rolüyle tanıdığı ve sevdiği başarılı oyuncu önceki gün Gezi Parkı direnişinden dönerken görüntülendi.Eylemcilerle birlikte sabahlara kadar kalan Çevik arada bir evine üstünü değiştirmeye ve banyo ihtiyaçları için gidiyor.