Kaliforniya'nın Santa Clarita bölgesinde yüksek hız nedeniyle kaza yapan ve talihsiz bir şekilde hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker'ın mirası açıklandı.

Hızlı ve Öfkeli serilerinin başrol oyuncu Paul Walker'ın menajeri Roger Rodas ile hayır etkinliğine giderken yaptıkları kaza sonucu hayatını kaybetmesi tüm sinema dünyasını yasa boğmuştu. 40 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü oyuncu Paul Walker'ın yüksek hız sonucu yaptıkları kazada yanarak hayatını kaybettiği otopsi raporlarında açıklanmıştı.

İddialara göre hız yapmaya ve spor arabalara merakı olan ünlü oyuncu Paul Walker'ın Fast and Furious'un çekimlerinde başına gelebilecekleri öngörmüşçesine çoktan vasiyetini hazırlattığı belirtildi.

40 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker'ın vasiyeti geçtiğimiz gün açıklandı. 15 yaşında Meadow Rain Walker adında bir kızı bulunan ünlü oyuncunun bütün servetini kızına bıraktığı açıklandı.



TAM 25 MİLYON DOLAR!

Açıklanan vasiyete göre ünlü oyuncunun 15 yaşındaki kızı Meadow Rain Walker'a tam olarak 25 Milyon Dolar değerinde bir miras bıraktığı ve vasiyetinde yazılana göre mirasının yasal koruyucusu ve yetki sahibi kızı reşit olana dek Paul Walker'ın annesi Cheryl Walker olarak gösterildi.