Cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu 3 Mart 2009 yılında lise öğrencisi olan Münevver Karabulut'un katili. Kesik baş cinayeti olarak tarihe geçen Münevver Karabulut cinayeti sevgilisi Cem Garipoğlu tarafından işlendi. Kesik baş cinayeti olarak adlandırılmasının nedeni Cem Garipoğlu 'nun talihsiz kızın başını keserek bir gitar kutusuna koyarak çöpe atmasıydı.

Türkiye kamuoyunda dikkat çeken ve büyük tepkilere neden olan bu cinayetin katil zanlısı Cem Garipoğlu cinayetten 197 gün sonra teslim oldu. Yargılanma süreci 18 Kasım 2011 tarihinde mahkumiyet kararıyla sona eren Cem Garipoğlu 10 Ekim'de cezaevinde kendini asarak intihar etti.

Cem Garipoğlu en son böyle görüntülenmişti

CEM GARİPOĞLU KİMDİR 

Cem Garipoğlu kendini asarak intihar etti peki Cem Garipoğlu kimdir?

1991 doğumlu olan Cem Gariboğlu, iş adamı Hayyam Gariboğlu'nun yeğeni. 8 yaşında Fransa'ya gönderilen Garipoğlu Sonra İngiltere, Almanya, Portekiz, İspanya, Rusya, Çin'e gönderilir.

Tüm bu illerin dillarini öğrenen Garipoğlu Eylül 2007’de Bahçeşehir Yıldızlar Koleji’ne girer. Arkadaşları, okul dışında kötü bir çevre edindiğini, çalıntı araba kullanan gençlerle dostluk kurduğunu ifade ediyor. Ertesi yıl, lise üçüncü sınıfta Cem Garipoğlu birden okul değiştirir, Bebek Yeni Yıldız Koleji’ne geçti.

Özel şöförüyle okula giden Cem Garipoğlu sevgilisi Münevver Karabulut cinayetini işledi.