Ninja Kaplumbağalar
Teenage Mutant Ninja Turtles

ABD yapımı macera filmi 5 Eylül'de vizyonda!

Başrollerini; Megan Fox, William Fichtner, Whoopi Goldberg, Mos Def ve Will Arnett'in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Jonathan Liebesman yer alıyor.


Film Özeti

1990'lı yılların çocuklarının en unutulmaz çizgi kahramanlarından olan Ninja Kaplumbağalar'ın 3 boyutlu filmi yeniden beyazperdede olacak. Manhattan'ın lağım kanallarında yaşayan ve hocaları Splinter Usta ile birlikte New York'taki kötülüklere ve Shredder'a karşı verdikleri mücadele konu alıyor.

Seks İşi
Sex Tape

ABD yapımı komedi filmi 5 Eylül'de vizyonda!

Başrollerini; Cameron Diaz, Jason Segel, Jack Black, Rob Lowe, Rob Corddry'nin paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Jake Kasdan yer alıyor.


Film Özeti

10 yıldır evli olan Jay ve Annie evlilik hayatlarına heyecan katmak amacıyla bir seks kasedi yapmaya karar verirler. Ancak çektikleri kasetin kaybolduğunu öğrendiklerinde onları bekleyen komik bir serüven başlayacaktır.

İnsan Avı
A Most Wanted Man

ABD, İngiltere ve Almanya ortak yapımı olan gerilim filmi 5 Eylül'de vizyonda olacak.

Başrollerini; Rachel McAdams, Willem Dafoe, Philip Seymour Hoffman, Derya Alabora, Robin Wright'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Anton Corbjin yer alıyor.


Film Özeti

Yarı Çeçen yarı rus kökenli olan esrarengiz görünümlü bir adam, yasadışı yollardan Hamburg'a giriş yapar. Bir şeylerden kaçarken kendisini şehrin müslüman mahallelerinden birinde sığınmacı olarak bulur. Türk bir aile tarafından misafir edilir ve bu süreçte geçmişinden biraz da olsun kurtulmuş olur. Ancak kısa bir zaman zarfı içerisinde eve misafiri ziyaret etmeye gelenler olur ve sayıları gittikçe artar. Bu durum aileyi huzursuz etmeye ve isimsiz şüphelere itmeye başlar. Aynı zamanda Alman gizli servisinin lideri de olan bitenleri gizlice izlemeye ve parçaları birleştirmeye çalışmaktadır.

Körlük
Blind

Norveç yapımı dram filmi 5 Eylül'de vizyonda olacak.

Başrollerini; Vera Vitali, Ellen Dorrit Petersen, Henrik Rafaelsen'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Eskil Vogt yer alıyor.


Film Özeti

Görme duyusunu kaybedince eve kapanan bir kadın yazarın aklını da kaybetmemek için gerçekliğe sıkı sıkı sarılma mücadelesini işleyen, gerilimli olduğu kadar mizah unsurlarını anlatıyor.

Şipşak Anadolu

Türkiye yapımı komedi filmi 5 Eylül'de vizyonda olacak.

Başrollerini; Cengiz Küçükayvaz, Erdal Tosun, Gökçe Özyol, Serkan Şengül, Orçun Kaptan'ın paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise; Şenel Aldı yer alıyor.



Film Özeti

Kasabanın en zengini ve çapkını beyaz eşya dükkanı sahibi Hüseyin, kasabaya yeni eşyalar getirdiğinde; alttan soğutmalı klima, çift kapılı Buzdolabı gibi kasabaya yeni eşyalar getirildiğinde kasabalıya tanıtım yapar. Bir seferinde Hüseyin'in yolu iki Rus Kız'la (Cicişler) kesişir. Cicişler'e çarşaf giydirerek kasabaya getirir..