Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, İbrahim Çelikkol, Selen Soyder ve Nehir Erdoğan’ın paylaştığı Reaksiyon dizisi, dün gece sosyal medyada geniş yer buldu.



Star TV’de dün akşam ilk bölümü yayınlanan Reaksiyon, 20.000’in üzerinde tweet alarak adından söz ettirmeyi başardı.



Dizi her ne kadar sosyal medyada böylesine büyük bir yer bulsa da reyting listelerinde Karadayı ve Ulan İstanbul’un ardından üçüncü sırada kendisine yer bulabildi.



Erdal Beşikçioğlu, dizide hayat verdiği ‘Dayı’ karakteriyle TT olmayı başarırken, Behzat Ç. Hayranlarının beklentilerini karşılayamadı.Beşikçioğlu’nun yeni karakterini doğallıktan uzak ve Kurtlar Vadisi özentisi bulanlar adeta diziyi topa tuttu.



Dizide bol sayıda aksiyon sahnesi olmasına rağmen seyirciyi memnun etmeyi başaramadı. Ülkede yaşanan gerçeklere parmak bastığını söyleyenler olduğu kadar dizinin Kurtlar Vadisi’nin oturduğu çizgi gibi yandaş bir çizgide olduğunu iddia edenlerin sayısı azımsanmayacak kadar fazlaydı.



Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olur bilinmez ama beyazcam macerasına reyting listelerinin üçüncü sırasında başlayan dizinin adım adım yukarıya çıkacağı muhtemel gibi görünüyor.

Reaksiyon, Kurtlar Vadisi'ni zorlayacak!

Reaksiyon ve Erdal Beşikçioğlu ile ilgili atılan tweet’ler:

Can Dündar: Ah be Amirim!
Nerde Behzat'ın samimiyeti, nerde bu masraflı Kurtlar Vadisi özentisi..

Mesut Yar: Sığ klişelerle başladı. Müziğin sesini alalım biraz. Aha da amirim; yürüyüşü değişmiş be!

Aksiyonun Yeni Adresi: Reaksiyon!

Ozan Vural: Erdal Beşikçioğlu direkt Kurtlar Vadisi'nden devam etseydi bu ne abuk ucuz kahramanlık dizisi olmuş. Herkes de racon, trip. Komik.

Ali Uçtu: Köprü'deki Vali, Behzat Ç'deki komiser Erdal Beşikçioğlu daha iyiydi..Big Bahattin: Reaksiyon dizisinde Erdal Beşikçioğlu'nun canlandırdığı Dayı karakteri İskender Büyük çakması olmuş

Erdal Beşikçioğlu ekranlara Reaksiyon dizisiyle döndü

Gökhan Kaya: Erdal Beşikçioğlu MİT propagandasına hizmet ederek kendine yazık etmiş

Mehmet Karadeniz: Erdal Beşikçioğlu abi sırf sen varsın diye de dizi ancak yarım saat çekiliyor berabere biten maç yorumlarını izlettiniz dünyayı kurtaran adam