Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston ve yeni eşi Angelina Jolie bir ödül töreni için 6 yıl sonra ilk kez aynı davete katıldılar. Jolie davete yalnız katılırken, Jennifer Aniston nişanlısı Justin Theroux ile birlikte geldi.

Eski ve yeni eş davetin düzenlenen oturma planı sayesinde birbirleriyle hiç rast
gelmeden geceyi tamamladılar.

Öte yandan Jennifer Aniston ET'ye verdiği röportajda, Jolie'nin ödül töreninde aday gösterilen 'Unbroken' filmiyle ilgili olarak, "Film harika ve gerçekten güzel. Bence iyi iş çıkarmış" yorumunda bulundu.

Aralarındaki rekabet söylentilerinin artık bir son bulması gerektiğini dile getiren Jennifer Aniston, "Bunu konuşmak artık çok yorucu" dedi.

Öte yandan başarılı oyuncu Aniston, Brad Pitt ile olaylı boşanması hakkında ilk kez konuştu. CBS Sunday Morning adlı şov programına katılan aktris, "Bu bana acı veren bir olay değil" dedi.

Jennifer Aniston, "Brad ile birbirimize iyi dileklerde bulunarak yollarımızı ayırdık. Hatta ayrılacağımızı medyaya bildirmeden önce zaten ayrıydık diyebilirim. Ayrılığımızın sebebi olarak gösterilen dedikoduların hiçbiri doğru değil" dedi.

10 yıl önce, Jennifer Aniston ile 5 yıllık evliliğini sonlandıran Brad Pitt, aynı tarihlerde Mr. & Mrs. Smith filminin setinde tanıştığı Angelina Jolie ile beraber olmaya başlamıştı. İkili 10 yıla yakındır birlikte. Bu yaz evlenen ikilinin 3'ü biyolojik 3'ü evlatlık 6 çocukları bulunuyor.