Kamil ELİBOL / ANKARA

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu’nun konvoylarına “Bozkurt” işareti yapanlar gözaltına alınıp, “Devlet büyüklerine hakaret” suçlamasıyla haklarında soruşturma yapılıyor.

Başbakan Davutoğlu’nun Ankara’daki konvoyuna bozkurt işareti yapan Fatih Rüştü Şen ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konvoyuna aynı işareti yapan MHP Uşak Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Seher Kayıhan gözaltına alındı, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

MHP'li üye Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltına alındı!

MHP'li üye Cumhurbaşkanı'na hakaretten gözaltına alındı!

"SALTANATLARI KAYIYOR"

SÖZCÜ’ye konuşan MHP Genel Sekretreri İsmet Büyükataman, her vatandaşın ‘’Bozkurt’’ dahil başka partilerin işareti olarak değerlendirilen tarzda işaret yapabileceğini belirterek şöyle dedi:

“Kaçak Saray’da oturan Cumhurbaşkanı ile AKP’nin bozkurt işareti yaptıranlara karşı sergilediği bu tahammülsüzlük sonun başlangıcıdır. Ayaklarının altından saltanatlarının kaydığını görüyorlar. Korkuya, sindirmeye, baskıya dayalı bir anlayışla önümüzdeki süreci acaba lehimize çevirebilir miyiz? yaklaşımıyla bu işgüzarlıkları sergiliyorlar. Korkunun ecele faydası yok. Millet 7 Haziran’da bunları sandıkta al aşağı edecek. Bozkurt işaretine bile tahammül göstermeyenlerin demokrasiden bahsetmeleri mümkün mü? Kendilerine bozkurt işareti yapılmasından rahatsızlık duyuyorlar. MHP olarak onları rahatsız etmeye devam edeceğiz”