Kritik 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala Cumhurbaşkanı Erdoğan da programlarını sıklaştırdı. Toplu açılış, muhtarlarla buluşma, konferanslar derken Cumhurbaşkanı son bir haftada yine ekranlarımızdan eksik olmadı.

Yandaş kanalların baştan sona konuşmasını canlı yayınladığı Erdoğan son bir haftada saatlerce Türk halkına 'seslendi'

İşte Erdoğan'ın son bir haftadaki performansı:

15 EKİM PERŞEMBE: 2'Sİ YURT DIŞI 4 KABÜL PROGRAMI


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı, AB Komisyon Başkan Yardımcısı Frans Timmermans ile AB Göç, İçişleri ve Vatandaşlık Komiseri Dimitris Avramopulos'u, MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu’nu ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil El Cubeyir'i kabul etti. Tüm bu kabullere ilişkin haberler saatlerce bültenlerde döndü.

16 EKİM CUMA: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL’DA İKİ KEZ KONUŞTU


Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak Grand Tarabya Otel’de düzenlenin G-20 kapsamındaki W20 Zirvesinin açılışına katıldı ve saatlerce konuştu. Aynı akşam Conrad Otel’deki I. Asya - Pasifik Ülkeleri Müslüman Dini Liderler Zirvesi’nin kapanışına katılan Erdoğan burada da dakikalarca hitap etti.

FOTO:DHA

17 EKİM CUMARTESİ: AKP'YE OY İSTEDİ


Erdoğan, KKTC Su Temin Projesi Alaköprü Barajı'nın Anamur İlçe stadyumundaki açılışına katıldı. Burada yaptığı konuşmada AKP'ye oy isteyen Erdoğan
daha sonra KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Merit Park Otel'deki çalışma yemeğinde bir araya geldi.

FOTO:DHA

18 EKİM PAZAR: ALTIN VARAKLI KOLTUKTA GÖRÜNTÜLENDİ


Erdoğan, Almanya Başbakanı Angele Merkel'i, Mabeyn Köşkü'nde kabul etti. Burada basına "Altın varaklı koltuk" üzerinde poz verdi. Dünya medyasının da gündemine oturdu.

FOTO:DHA

19 EKİM PAZARTESİ: YİNE AKP'YE OY İSTEDİ


'Tarafsız Cumhurbaşkanı' Erdoğan Çırağan Sarayı’nda düzenlenen İstanbul Yeni Havalimanı Proje Finansmanı İmza Töreni’ne katıldı. AKP'nin icraatlerinden bahseden Erdoğan yine üstü kapalı AKP'ye oy istedi.

Buradaki programının ardından Ankara'ya geçen Erdoğan, Saray'daki 12. Muhtarlar toplantısında saatlerce konuştu. Erdoğan'ın ana gündem maddesi ise yine 1 Kasım seçimleriydi. Erdoğan burada da açık açık AKP propagandası yaptı.

FOTO:DHA

20 EKİM SALI: ÇÖLLEŞME KONFERANSINA KATILDI


Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Kongre Merkezi'nde Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele 12. Taraflar Konferansı'na katıldı. Cumhurbaşkanı ardından Ak Saray'da Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden gelen bazı kanaat önderleriyle bir araya geldi.

21 EKİM ÇARŞAMBA: MGK'YA KATILDI


Erdoğan'ın son bir hafta içerisinde devletle ilgili tek mesaisi belki de bu gündü. Erdoğan Ak Saray'da Milli Güvenlik Kurulu'nu topladı.

FOTO:DHA

22 EKİM PERŞEMBE: ÖNCE SENDİKACILAR ARDINDAN HUKUKÇULAR


Ve bugün... Erdoğan önce Ankara'da HAK-İŞ 13. Olağan Genel Kurulu ve 40. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerine katıldı. Programın açılışında dakikalarca konuşan Erdoğan yine AKP propagandası yaptı. Erdoğan daha sonra Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda HUDER (Hukukçular Derneği) heyetini kabul etti. Erdoğan burada da dakikalarca konuşup verdiği mesajlarla AKP'ye 1 Kasım için oy istedi.