MHP'li Meral Akşener için çirkin iftiralarda bulunan, yandaş kanalda program yorumculuğu yapan yandaş yazar Latif Erdoğan'a çok büyük tepkiler geldi. Bu tepkiler üzerine Latif Erdoğan u dönüşü yaptı. Meral Akşener’le ilgili var olduğunu iddia ettiği kasetin “montaj” olduğunu, laflarının cımbızlandığını söyledi. Ama gerçek ortada. İşte o konuşmalar!..

Yandaş kanalda yayınlanan Gece Ajansı programında gazeteci Cemil Barlas'ın "Onun da kaseti mi var nesi var, nasıl ele geçirdiler" demesi üzerine devreye giren yandaş yazar Latif Erdoğan, "Cemil Bey'in dediği çok önemli. O kaseti olan birisidir ve şu an esaret altındadır" demişti.  "Kaset nerede" sorusu üzerine ise "Kaset... biliyor da, paralelcilerin elinde bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetler var. Dolayısıyla o artık bir esire durumundadır. Ne derlerse yaptırırlar. Samanyolu'na da çıkar, hatta minarede röportaj yapacağız derlerse oraya da çıkar. Şu an acınacak halde. Bu kesin... Bunu ben bilgi olarak söylüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Meral Akşener iftirasına tepkiler sürüyor

Meral Akşener iftirasına tepkiler sürüyor


 



YANDAŞ YAZAR ÇARK ETTİ
MHP'li Meral Akşener için çirkin iftiralarda bulunan, yandaş kanalda program yorumculuğu yapan yandaş yazar Latif Erdoğan tepkiler üzerine çark etti  ve yeni bir açıklamada bulundu.  Yandaş yazar Latif Erdoğan, sosyal medyada yaptığı açıklamada, Meral Akşener’le ilgili var olduğunu iddia ettiği kasetin “montaj” olduğunu söyledi. Söz konusu kasetin ‘montaj’ olduğunu belirten Erdoğan, kaseti kendisine izletmek isteyen kişinin adını, savcılıkta açıklayabileceğini belirtti. İşte o açıklama;



Meral Akşener iftirasında U dönüşü!

Meral Akşener iftirasında U dönüşü!



Bülent Arınç'tan Akşener açıklaması

Bülent Arınç'tan Akşener açıklaması