Melis Çakır ile yeni iddia annesinden geldi. Melis Çakır'ın annesi kızının kaybolduğuna dair başvurusunda Onur Özbizerdik ile ilgili bir iddia ortaya attı. İstanbul’da sevgilisi Onur Özbizerdik tarafından öldüresiye dövüldükten sonra, avukatı tarafından şikayetini geri alan manken Melis Çakır'ın annesinin “Kızım kayboldu” diye başvuru yapmasının ardından Özbizerdik için bir kez daha arama kararı çıkartıldı. Melis Çakır'ın annesi kızının Özbizerdik tarafından kaçırıldığını iddia etti.


Geçtiğimiz günlerde Onur Özbizerdik tarafından öldüresiye dövülen manken sevgilisi Melis Çakır, Özbizerdik hakkında şikayetçi oldu. Daha sonra ise Melis Çakır avukatı aracılığıyla şikayetinden vazgeçti. Şikayetin geri alınmasının ardından Onur Özbizerdik, 16 Temmuz'da avukatıyla gittiği savcılıkça serbest bırakıldı.


Melis Çakır ismi, annesi Zehra O.'nun emniyete "Kızım kayboldu" diye başvuru yapmasının ardından yeniden gündeme geldi. Bahçeşehir'de oturan Melis Çakır'ın annesi Zehra O., Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yaptığı başvuruda, kızının, Onur Özbizerdik tarafından kaçırıldığını iddia etmesi üzerine, İstanbul Emniyetine bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü soruşturma başlattı. Gasp Büro Amirliği'nce Özbizerdik'in yakalanması ve Çakır'ın bulunması için geniş kapsamlı çalışma başlatıldı.