Galatasaray, Başakşehir maçını iki golcüsünün golleriyle 2-0 yendi ve maç fazlası ile lider oldu. Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 7. haftasında Medipol Başakşehir'e konuk olan Galatasaray ilk yarısı golsüz biten maçta sahadan 2-0 galip ayrılarak haftayı 3 puanla kapattı. Başakşehir Galatasaray maç özeti ve gollerini haberimizdeki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

BAŞAKŞEHİR GALATASARAY MAÇ ÖZETİ İZLE

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Serkan Tokat'ın yönettiği Başakşehir Galatasaray maçında Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 77. dakikada Podolski ve 84. dakikada da Umut Bulut kaydetti. Bu sonuçla Galatasaray puanını 14'e çıkararak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Medipol Başakşehir ise 7. hata sonunda 9 puanda kaldı.

PODOLSKI'NIN ATTIĞI GOLDE EL VAR MI YOK MU?

Galatasaray’ın 77. dakikada Podolski ile bulduğu gol sırasında Podolski'nin topu eliyle önüne indirdiği iddia edildi. Başakşehirli futbolcular maçın hakemi Serkan Tokat ve kale arkası hakemine büyük itirazlarda bulundu. Öte yandan sosyal medyada da bu pozisyonun yorumunda ikiye bölündü.

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Yalçın Ayhan, Bekir İrtegün, Ferhat Öztorun, Mahmut Tekdemir, Badji (Dk. 70 Mossoro), Cenk Ahmet, Emre Belözoğlu, Visca, Enver Cenk Şahin (Dk. 81 Doka), Mehmet Batdal (Dk. 70 Sokol Cikalleshi)

Galatasaray: Muslera, Denayer (Dk. 46 Sabri Sarıoğlu), Chedjou, Hakan Balta, Carole, Bilal Kısa, Selçuk İnan, Yasin Öztekin (Dk. 86 Olcan Adın), Sneijder, Podolski, Sinan Gümüş (Dk. 63 Umut Bulut)

Goller: Dk. 77 Podolski, Dk. 84 Umut Bulut (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 40 Badji, Dk. 71 Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Dk. 46 Bilal Kısa, Dk. 50 Sneijder (Galatasaray)