Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı. Batı Karadeniz ve Kuzey Ege'nin iç kesimleri ile Ankara ve Eskişehir çevrelerinde öğle saatlerinden sonra kuvvetli yağışın bekleniyor.

Yaz sıcakları başta Marmara ve İstanbul olmak üzere Türkiye'nin birçok bölgesinde yerini sağanak yağış ve soğuğa bıraktı. Peki ama hava durumu nasıl olacak, yağmur yağacak mı ve hangi bölgelerde etkili olacak. İşte son bilgilere göre hava durumu ve meteorolojik uyarılar.

Sadece iki gün önce Türkiye'nin genelinde yaz sıcakları vardı. Başta Marmara ve Ege olmak üzere birçok bölgede sıcak hava yerini yağmura ve soğuğa bıraktı. Öyle ki İzmir’de bile şiddetli sağanak ve dolu, özellikle şehrin doğu kesiminde çok etkili oldu. Diz boyuna ulaşan su ve dolu yüzünden zemin kattaki bazı ev ve işyerlerine su girdi. Sokaklarda biriken sular yüzünden araçlar yollarda kaldı, trafik kilitlenme noktasına geldi.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

"ÖĞLE SAATLERİNDEN SONRA YAĞMUR VAR"

Ve bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı. Batı Karadeniz ve Kuzey Ege'nin iç kesimleri ile Ankara ve Eskişehir çevrelerinde öğle saatlerinden sonra kuvvetli yağışın bekleniyor.