Trabzonspor Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman? Trabzonspor, kupa maçında Sivas'ı ağırlıyor. Trabzonspor - Sivassspor maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak haberimizde bulabilirsiniz. Trabzonspor Sivasspor maçını Mete Kalkavan yönetecek. Trabzonspor Sivasspor maçı canlı yayınlanacağı kanala ait bilgiler ve canlı izleme linkini sizleri için hazırladık.

TRABZONSPOR SİVASSPOR CANLI YAYIN AHABER 20.30

Trabzonspor, kupada Medicana Sivasspor'u konuk ediyor. Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Fenerbahçe karşısında 0-0 beraberlikle dönen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın sahasında Medicana Sivasspor ile yapacağı maça odaklandı.Bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turunda sahasında rakibini yenerek çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor.

Ligde zirve yarışında geriye düşen bordo-mavililer, kendi saha ve seyircisi önünde kupanın son 16 turunda yapacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak çeyrek finale yükselen taraf olmayı hedefliyor.

Bordo-mavililerde zorlu karşılaşma öncesi Onur Recep Kıvrak, Bosingwa, Waris, Yusuf Erdoğan ve Belkalem'in sakatlıkları bulunuyor.

Fenerbahçe maçında tekrar sahalara dönen Belkalem'in arka adalesindeki sakatlığının nüksettiği ve yapılacak kontrollere göre durumunun belli olacağı bildirildi. Yusuf Erdoğan'ın da sarı-lacivertli takım ile oynanılan maçta sakatlandığı öğrenildi.

Karadeniz ekibinin karşılaşmaya Hakan Arıkan, Salih Dursun, Aykut Demir, Medjani, İshak Doğan, Constant, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz, Erkan Zengin ve Cardozo muhtemel 11' ile sahaya çıkması bekleniyor.



SİVASSPOR TRABZONSPOR MAÇINA HAZIR

Medicana Sivasspor, Trabzonspor'a bileniyor. Medicana Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kupada son 16 turunda Trabzonspor ile karşılaşacak kırmızı-beyazlı ekip, Ziya Erdal ve Manuel Da Costa'dan yoksun çalıştı.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanı ligde dün oynanan Akhisar Belediyespor maçında forma giyen futbolcular, koşu ve açma-germe hareketleriyle tamamladı.

Diğer gruptakiler ise pas çalışması, açma-germe hareketlerinin ardından top kapma çalışması yaptı. İdman, şut çalışmasının ardından yarı sahada çift kale maçla devam etti.

Antrenmana, sakatlıkları nedeniyle dinlendirilen defans oyuncuları Ziya Erdal ve Manuel Da Costa katılmadı.

TRABZONSPOR SİVASSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

Karşılaşmanın biletleri VIP Özel Tribün A-B Sırası bin lira, VIP Özel Tribün C-D-E-F-G-H-I Sıraları 500 lira, VIP tribün 200 lira, Kapalı tribün B-C-F-G Blok 40 lira, Kapalı tribün A-D-E-H Blok 30 lira, Maraton tribün 15 lira, kale arkası tribün ise 5 liradan satışa sunuldu.

TRABZONSPOR KUPADA KAYBETMİYOR

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nu 12 puanla lider olarak bitiren Trabzonspor, bu sezon kupada kaybetmedi. Bordo-mavililer, Keçiörengücü, Manisaspor ve Akhisar Belediyespor'un bulunduğu grupta 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Trabzonspor, 23 Ocak'ta Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Medicana Sivasspor ile oynadığı lig maçını 3-1 kazanmıştı.

TRABZONSPOR SİVASSPOR MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor

Hakan Arıkan - Salih Dursun - Aykut Demir - İshak Doğan - Carl Medjani - Mehmet Ekici - Kevin Constant - Sefa Yılmaz - Özer Hurmacı - Erkan Zengin - Oscar Cardozo

Sivasspor

Korcan Çelikay - İbrahim Toraman - Ümit Kurt - Cicinho - Manuel da Costa - Ziya Erdal - Adem Koçak - Burhan Eşer - Aatif Chahecho - Mehdi Taouil - Michael Eneramo

TRABZONSPOR SİVASSPOR ARASINDAKİ SON 5 MAÇ

23.01.2015 Cuma Trabzon 3 - 1 Sivas
16.03.2014 Pazar Sivas 0 - 4 Trabzon
20.10.2013 Pazar Trabzon 0 - 0 Sivas
08.05.2013 Çarşamba Trabzon 6 - 0 Sivas
17.04.2013 Çarşamba Sivas 2 - 1 Trabzon