Survivor Ünlüler-Gönüllüler son 10 yılın en iyi yarışmacılarıyla Dominik Cumhuriyeti’nde ‘hayatta kalma’ mücadelesine devam ediyor. Yarışmacıların adada ne yaptıkları konusu izleyicinin en çok merak ettiklerinden. Merve Büyüksaraç’ın bize ‘ yemek veriyorlardı’ başlıklı davalı mülakatından sonra Survivor’daki yeme-içme mevzusu akılları uzunca bir müddet meşgul etmişti. Yiyecek içecek konusu hemen herkesin kafasında berraklaşmışken bu kez de Ünlüler-Gönüller ekibinin konaklama şartları kamuoyunun eni merak konusu oldu.

Dün Radikal’in, Blog yazarı Gurukafa ve BilgiManya’nın verilerine dayandırdığı ‘Survivor'da Ünlüler'le Gönüllüler aynı adada yaşıyor!’ haberi ses getirdi. İddiaya göre Gönüllüler ve Ünlüler aynı adada ama farklı plajlarda kalıyorlar. Aralarındaki mesafe de 700 metre kadar...

Acun işi ucuza getirmiş

Acun işi ucuza getirmiş


 ACUN MEDYA ’DAN AÇIKLAMA YOK!

Acun Medya dün bu konuyla ilgili açıklama yapmak üzere toplandı ama toplantıdan açıklama yapmama kararı çıktı.
Son tahlilde eldeki verilere baktığımızda sanki duman ateş olan yerden tütüyor. Belki Acun Medya önümüzdeki günlerde açıklama yapmama kararından vazgeçer ve ‘yarışmacılar aynı adada mı kalıyor?’ sorusu daha net bir yanıt bulur.