Haber: Mustafa DERYAHAN

Kamera: Çağatay GÜRÜCÜ

Karadayı dizisinin yönetmeni Uluç Bayraktyar önceki akşam doğum gününü Cihangir’de bir barda kutladı. Geceye katılan Karadayı ekibi dışarda takılırken fotoğrafları çekilince içeri girerek kapıyı kapattı. Uluç Bayraktar’ın doğum günü partisi adeta dizi setini andırdı. Dizide rol alan oyuncular tam kadro doğum gününe katılırken erken saatlerde dışarda oturan ekip gazetecilerden rahatsız olunca içeri girdiler ve kapıyı kilitlediler. Dışarı çıkan yada içeri girmek isteyen kapıyı çalarak girdi.

Kenan İmirzalioğlu bir süre dışarda yere oturarak sohbet etti ve içeri girdi. Bergüzar Korel-Halit Ergenç çiftinin gelişiyle televizyoncuların onlara yöneldiğini gören Kenan İmirzalioğlu koşar adım mekandan uzaklaşırken fark edilip peşinden koşan televizyonculara, ‘Bunu yapmayın lütfen. Peşimden gelmeyin, ben dışarıda bu saatte konuşmam’ diyerek koşar adım evinin yolunu tuttu. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’de koşar adım geldikleri partiden yine koşar adım çıkarak araçlarına bindiler. Barış Falay geceden Emre Kınay ve arkadaşlarını yanına alarak ayrıldı. Rıca Kocaoğlu ve sevgilisi aynı partide eski sevgilisi Lal Denizli ile karşılaştı. Görüntü vermemek için köşe bucak kaçan Lal Denizli mekanın arka kapısından çıkmak istedi ama yakayı ele verdi. İçeride ex aşkı Rıza Kocaoğlu ve sevgilisiyle sohbet eden Lal Denizli kaçamayınca gülümsemekle yetindi.Doğum günü partisinde bir süre dışarda apartman boşluğuna oturan Melike İpek Yalova daha sonra arkadaşlarıyla ayrıldı.

Gecenin finalini ise doğum günü sahibi Uluç Bayraktar ve Rıza Kocaoğlu yaptı. Mekanın arka kapısından gizlice çıkarak iki sokak ötedeki taksi durağından taksiye binmeye çalışan ekip flaşlar patlayınca neye uğradıklarını şaşırdı. Uluç Bakraktar kız arkadaşlarını alıp taksiyle uzaklaşırken sevgilisiyle sokak ortasında kalan Rıza Kocaoğlu, ‘İzin verirsen evime gideceğim. Burası benim evim ve çekme artık çekme lütfen’ diyerek ricada bulundu.