SOZCU/ Mustafa DERYAHAN - KAMERA: Çağatay GÜRÜCÜ



Gizli aşk yaşadığı Meryem Uzerli ile Makedonya'da çekilecek tarihi dizide iki sevgiliyi canlandıracak olan Ozan Güven, önceki akşam Asmalımescit'te görüntülendi. Bir erkek arkadaşıyla birlikte iş görüşmesinden çıkan Güven, ayaküstü gazetecilerle sohbet etti.



Son olarak Meryem Uzerli'nin kızı Lara'yla birlikte evinden çıkarken görüntülenmesine içerleyen Ozan Güven, "Evin önüne çiçek sulamaya gelmiyorsunuz" diyerek gazetecilere tepkide bulundu. Bir muhabirin Meryem Uzerli ile 4 ay önce çekilmiş görüntüleri hatırlatması ve "Sizi el ele gördük" demesi üzerine Güven, yanındaki arkadaşını göstererek "Onunla da el ele tutuşuyorum" cevabını verdi. Ozan Güven, gazetecilere teşekkür ederek Meryem Uzerli ile ilgili daha fazla konuşmak istemediğini belirtti. Güven daha sonra Asmalımescit'teki bir mekana giderek arkadaşlarıyla oturdu.



 CANNES’TAN SONRA İSTANBUL

Ozan Güven'in Asmalımescit'te bulunduğu saatlerde Meryem Uzerli de Asmalımescit Soho' da Murat Yıldırım'la yemekte bir araya geldi. Daha önce Cannes şehrinde buluşan ikili, önümüzdeki sezon birlikte rol alacakları diziyle ilgili konuştu.