ATV'nin yeni dizisi Kırgın Çiçekler dün akşam (29 Haziran) 1. bölümü ile ekrana merhaba dedi. Bundan sonra Pazartesi akşamları 21.15'te ekrana gelecek dizinin 2. bölüm fragmanı da izleyicilerle paylaşıldı. İşte Kırgın Çiçekler dizisinden merak ettikleriniz ve 1. bölümü video bğalantısı...

Yapımcılığını NTC medyanın yaptığı Kırgın Çiçekler dizisi 16 Yaşında Eylül adlı bir genç kızın acılarla dolu hayatını konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Özgür Çevik (Toprak), İpek Karapınar (Feride), Biran Damla Yılmaz (Eylül), Mehmet Aykaç (Serkan), Veda Yurtsever (Nazan), Sacide Taşaner (Neriman), Zeynep Irgat (Hediye), Gökçe Akyıldız (Songül), Hazar Motan (Cemre), Çağla Irmak (Kader), Aleyna Solaker (Meral), Arif Diren (Güney), Nil Keser (Defne), Cansu Fırıncı (Kemal), Derya Artemel (Mesude), Esma Yılmaz (Büşra), Zeynep Parla (Cansu), Erdal Bilingen (Tevfik), Yunus Emre Terzioğlu (Cenk), Dilara Mücaviroğlu (Aleyna), Seda Güngör (Merve), Burak Aslan (Burak) yer alıyor.

ATV'nin bu yeni dizisini kaçırdıysanız veya  yeniden izlemek istiyorsanız bu bağlantıdan dizinin 1. bölümünü izleyebilirsiniz.


KIRGIN ÇİÇEKLER DİZİSİNİN KONUSU


Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.
Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat…
Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.