İdo Tatlıses, yeni şarkılarını dinleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Üç şarkılık single albümü Kaç Kere ile önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşacak İdo Tatlıses, mütevazı duruşunun yanında müzikal anlamda iddialı albümüyle de adından söz ettirecek.

İlk albümü Sonsuz Teşekkürler ile adından söz ettiren ve sonrasında çıkardığı Satır Satır şarkısı ile de beğeni toplayan İdo Tatlıses, müzik kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.  Üç şarkıdan oluşan Kaç Kere isimli albümünü önümüzdeki günlerde müzikseverlerin beğenisine sunacak İdo Tatlıses, albümünde ilk defa söz ve müziği kendisine ait olan bir şarkı da seslendirdi. Diğer iki şarkıda Eral Yavuz ile çalışan İdo Tatlısesin şarkılarının aranjmanlarını Erdem Kınay ve Cüneyt Yalman yaptı.

Ünlü iletişimci Özgür Arasın kurduğu ekip ile Ece Oğultürk ün objektifine poz veren albümüne adını veren Kaç Kere şarkısı için Hasan Kuyucu yönetmenliğinde Uludağda bir klip çeken İdo Tatlıses heyecanını şu cümlelerle paylaştı: İbrahim Tatlıses'in oğlu olarak müzik piyasasına girmek ayrı bir sorumluluk. Onun için çok özenli ve titiz davrandım. Umarım herkesin hoşuna gider

İbrahim Tatlıses ile Derya Tunanın yirmi iki yaşındaki oğulları İdo Tatlıses; Amerikada Berklee College of Music de şan ve ritim eğitim alırken DJlik ve aranjerler yapmaya başladı. Türkiyeye döndükten sonra da müzik çalışmalarına devam eden İdo Tatlıses, yeni şarkılarıyla şimdiden çok konuşulacağa benziyor.