Cep telefonu kullanıcıları arasında en çok merak edilen soru: Hangi akıllı telefonun interneti daha hızlı? Çünkü akıllı telefonun ilk kullanıldığı alan sosyal medya kullanımı ve haliyle internet. Aşağıda bulunan videoda şu an en çok satılan amansız iki rakibin modelleri arasında yapılan test var. Peki hangisi daha hızlı çıktı? iPhone 6 mı, iPhone 6 Plus mı, Samsung Galaxy 6 mı yoksa Galaxy 6 Edge mi? İşte sonuçlar

Akıllı telefon pazarında başa oynayan Samsunp, Apple, Sony ve LG, yeni çıkardıkları amiral gemisi tabir edilen modellerinde en son teknoloji ürünleri olan işlemciler kullanıyorlar ve gittikçe her çıkan modellerinde RAM sayısını artırıyorlar. Fakat bu ne kadar yeterli oluyor? Buna son kararı verecek olan tabii ki kullanıcılar...

Fakat işlemciler ne kadar performansa sahip olsalar da kullanıcılar hızlı internet istiyorlar. Mesela 4K videoları cep telefonlarında ile takılmadan rahat rahat izlenebiliyor mu kullanıcılar artık buna değer veriyor.

Samsung'un modelleri Galaxy S6 ve S6 Edge ise, internet hız testlerinde iddialı görünüyor. Peki, en popüler telefon olan ve 2015 yılının en iyi telefonu seçilen iPhone 6, Galaxy S6 karşısında ne kadar hızlı?

Hangi telefon internette ne kadar hızlı?

Adrian İsen tarafından yapılan Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, iPhone 6 ve iPhone 6 Pus internet hız testi, Galaxy S6'nın iPhone 6 karşısındaki başarısını ortaya koydu. Testte en yüksek indirme ve yükleme hızlarına Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ulaşırken, iPhone 6 Plus en yavaş indirme hızını elde etti.