Erzincan Üniversitesi'nin 10’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen ‘Bahar Şenlikleri’nde Rektör Prof. Çapoğlu, öğrencilerle birlikte rafting yapmanın keyfini yaşadı.

rektör_rafting


Erzincan Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü'nün organizasyonu ile Kemah ilçesi Kömür Çayı'nda dün rafting etkinliği düzenlendi. Vali Süleyman Kahraman’ın start verdiği raftingde Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, öğrencileriyle birlikte heyecan dolu anlar yaşadı. Yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki zorlu parkurda raftingciler, hem Erzincan’da rafting sezonunu açtı, hem de Erzincan Üniversitesi'nin kuruluş yıldönümünde farklı bir etkinliğe imza attılar.

"ERZİNCAN'IN HER KÖŞESİNDE HER MEVSİM DOĞA SPORLARI İMKANI"

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Erzincan’ın her köşesinde doğa sporlarının yapılabildiğini göstermek için böyle bir etkinliğe katıldığını belirtti. Prof. Dr. Çapoğlu, "Erzincan Üniversitesinde okuyan öğrencilerin her gün, her zaman, her mevsim burada doğa sporlarını yapabildiğini göstermek için buradayız. Hep beraber onlarla birlikte rafting yaptık" diye konuştu.

Vali Süleyman Kahraman ise Erzincan’ın doğa sporları açısından çok önemli bir merkez olduğunu söyledi. Start vermek için etkinliğe katıldığını belirten Kahraman "Amacımız burada hem spor yapmak, hem de 'Erzincan’ımızın bu doğal güzelliklerini Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak" dedi.

DHA