AK Parti Bölge Koordinatörü ve Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, sokağa çıkma yasağının kısmen kaldırıldığı Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde incelemelerde bulundu.
Milletvekili Aygün beraberindeki Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet, AK Parti Hakkari eski Milletvekili Abdulmutalip Özbek ile ilk olarak Cengiz Topel Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret etti. Devletin her zaman esnafın yanında olduğunu belirten Milletvekili Aygün, "Devlet yanınızda hiç korkmayın yeter ki siz bundan sonra o adamlara destek vermeyin ve onların yanında durmayın. Bu 40 yıldır devam eden bir beladır. Şimdi temizlenme noktasına geldi. Onlara barış süreci dedik. Bunun bile kıymetini bilmediler. Süreci bozan da onlar. 7 Haziran’da 80 milletvekilini meclise siz sokmadınız mı? Soktunuz. 'Demokrasi için mücadele edin' dediniz onlara, ama onlar PKK’ya, PYD’ye sırtlarını dayadılar. Bundan sonra masa yok. Bundan sonra muhattabımız halktır, sizsiniz. Bu böyle biline" dedi.
Esnaf ziyaretinden sonra öğretmen evi bahçesinde halk ile buluşan Milletvekili Aygün, yoğun güvenlik önlemleri altında operasyonların yoğun olarak yaşandığı mahallelerde incelemelede bulundu.

DHA