Süper Toto Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu olan Beşiktaş, Süper Lig'e yeni çıkan Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah beyazlı ekip bu maçtan galip gelerek yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isterken Alanyaspor ise güçlü rakibi karşısında sürpriz yapmanın peşinde...

Beşiktaş Alanyaspor maçı bu akşam 21.45'te Vodafone Arena Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşma Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak. Mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek. Beşiktaş Alanyaspor müsabakasını canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

LİG TV CANLI İZLE

MUHTEMEL 11’LER


Beşiktaş: Tolga Zengin, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Olcay Şahan, Oğuzhan, Atiba, Tolgay, Quaresma, Cenk Tosun.”

Alanyaspor: Haydar- Akeem Latifu, Abdoulaye Ba, Carlos Garcıa Badıas, Berkan, Deniz, Isaac Sackey, Emre, İsmail Aissati, Camisas, Ayite

4 yeni isim forma bekleyecek


Siyah-beyazlı takıma bu sezon dahil olan 4 yeni isim Alanyaspor’a karşı Teknik Direktör Şenol Güneş’ten forma bekleyecek. Gökhan Gönül, Adriano Correira, Aras Özbiliz ve kaleci Fabricio yarın Alanyaspor’a karşı Beşiktaş forması giyerse ilk kez siyah-beyazlı formayla ligde resmi maça çıkmış olacak. Bu dört futbolcunun herhangi bir sakatlığı bulunmazken, geride kalan haftalarda hafif ağrıları bulunan ve tam hazır olmayan Gökhan Gönül ise tamamen iyileşmiş durumda.

Biletler tükendi


Beşiktaş taraftarının uzun süre hasret kaldığı ve geçen sezonun 28. haftasında Bursaspor maçıyla açılan Vodafone Arena, yarın ligde Kara Kartalların Alanyaspor’a karşı oynayacağı açılış maçına ev sahipliği yapacak. Mayıs 2014’te yıkılan ve yapımı 11 Nisan 2016’da biten stat uzun süre sonra ilk kez Beşiktaş’ın ilk lig maçına ev sahipliği yapacak. Bu heyecanı yerinde yaşayacak olan siyah-beyazlı taraftarlar da Alanyaspor karşılaşmasında tribünleri dolduracak.

Son 5 sezon başlangıçlar


Geride kalan sezonda şampiyon olan ve bu apoletle yarın Alanyaspor’a karşı mücadele edecek olan Beşiktaş’ta son 5 sezon başlangıçları ele alındığında tablo olumlu. Şenol Güneş’in öğrencileri yine şampiyonluk adayı olarak çıktıkları 2016-2017 sezonunda da başarıyı elde etmek için mücadele edecekken, özellikle ligin ilk maçlarının kazanılması ligin seyri açısından da önem arz ediyor. Beşiktaş geride kalan 5 sezonda ligin ilk maçlarında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etmiş durumda. Özellikle bu 5 sezonda ligde oynanan ilk hafta müsabakalarında siyah-beyazlıların bir kez evinde ligi açtığı görülürken, bu maçta Beşiktaş sahadan galibiyetle ayrıldı. Diğer 4 deplasman maçından 1 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 2 galibiyet alındı.