Mesut IŞIK ÇAYIROVA(Kocaeli),(DHA)- KOCAELİ`nin Çayırova İlçesi`nde bulunan özel bir hastanede ameliyat olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin bugün de istirahat edeceği açıklandı.
Geçtiğimiz Cuma günü Çayırova`da bulunan Anadolu Sağlık Merkezi`nde mitral kapak replasmanı ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin tedavisi devam ediyor. Hastaneden, MHP`nin daha önce yaptığı açıklama hatırlatılarak, şu yazılı açıklamada bulunuldu:
"Sayın Devlet Bahçeli ile ilgili açıklama MHP basın bürosu tarafından yapılmış olup bu açıklamada belirtildiği üzere kendisi daha önce planlanmış bir sağlık kontrolü çerçevesinde hastanemize yatırılmıştır. Sağlık durumu son derece iyi olup kendisi bugün de hastanemizde istirahat etmektedir."
Bu arada, Devlet Bahçeli`yi ziyarete gelenler hastanenin lobisinde oturarak bekliyorlar. Bahçeli`yi ziyarete izin verilmezken, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem hastanenin lobisinde bekleyerek Bahçeli`nin durumu hakkında bilgi aldılar.
DHA