Bir Garip Aşk final yaptı ve Khushi ile Arnav'ın inişli çıkışlı ama nihayetinde tüm zorluklara göğüs geren aşk hikayesi son buldu. Bir Garip Aşk final bölümü sonrası bugün Bir Garip Aşk dizisinin en güzel ve önemli anlarının yer alacağı bir kolaj bölümü ekrana gelecek. Bir Garip Aşk kolaj bölümünü dizinin her zamanki saatinde ekrana gelecek ve bu öblümü internetten izlemek için aşağıdaki bağlantıdan faydalanabilirsiniz.


BİR GARİP AŞK KOLAJ BÖLÜMÜ İNTERNETTEN NASIL İZLENİR?


Kanal 7'nin popüler dizisi Bir Garip Aşk'ın bugünkü özel kolaj bölümünü internetten izlemek isterseniz dizinin yayın saatinde (16.00) aşağıdaki bağlantı ile Kanal 7'nin online canlı yayına erişebilir ve yeni bölümü akıllı cep telefonunuz, tabletiniz veya bilgisayarınızdan seyredebilirsiniz.

Bir Garip Aşk kolaj bölümü izlemek için tıklayınız (Kanal 7, 16.00)

BİR GARİP AŞK FİNAL BÖLÜMÜNÜ KAÇIRANLAR İÇİN...


Arnav, Khushi’ye yardım etmesi için modellere fiziksel antrenmanlar yaptıran Sam’den yardım istedi. Sam Khushi’ye modellik ile ilgili önemli bilgiler verdi ve yarışmanın yetenek turu için Khushi’ye özel bir kostüm seçti. Diğer yandan yarışma jürisi eşlerin birlikte sahne alacağı bölümde Arnav’a Jüri üyesi olmasına rağmen Khushi’ye eşlik etmesi için izin verdiler. Khushi’nin yarışmadaki en büyük rakibi Amrita adlı modeldi ve Jüri ikisi arasında karar vermekte zorluk çekerken Amrita’nın hile yaptığı ortaya çıkınca yarışmadan diskalifiye edildi. Bu kararın ardından eşler turunun galibi Khushi ve Arnav seçildi. Geriye son bir tur kalmıştı ancak Arnav yarışmanın adil olması için kendisinin bu turda Jürilikten çekildiğini ilan etti.