Spor Toto Basketbol Ligi'nde büyük heyecan devam ediyor. Fenerbahçe Anadolu Efes maçı saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe Anadolu Efes Play Off maçı hangi kanalda yayınlanacak? Bugün Ülker Sports Arena’da yapılacak mücadele saat 20.00’de başlayacak ve LigTV3'ten yayınlanacak. Fenerbahçe Anadolu Efes maçını canlı olarak izlemek için Lig TV üyelik işlemleri gerekmektedir. Aşağıdaki Fenerbahçe Anadolu Efes maçı canlı izle yazısına tıklayarak üyelik işlemlerinizi gerçekleştirip maçı canlı olarak izleyebilirsiniz.

ANADOLU EFES FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE

ÖNCEKİ MAÇ NE OLMUŞTU?


İlk çeyreğe hızlı başlayan Fenerbahçe, boyalı alanda etkinliğini gösterdi. Ekpe Udoh ve Jan Vesely'in etkili oyunu ile maça ağırlığını koyan Fenerbahçe'de ikinci maçta dinlendirilen Gigi Datome'nin varlığı Fenerbahçe'ye dinamizm getirdi.
İlk yarıyı 43-33 önde geçen Fenerbahçe'ye Efes 3. çeyrekte karşılık verdi. Saric ve Heurtel ile üst üste sarılar üreten konuk ekip 3. çeyrek sonunda 57-57 eşitlik sağladı.
Son çeyrekte ise bambaşka bir Fenerbahçe vardı. Hücumda ve savunmada daha agresif olan sarı-lacivertlilerde Gigi Datome'nin gayretleri, İtalyan forveti son çeyreğin yıldızı yaptı. Son bölümde farkı çift hanelere çıkaran Obradovic'in takımı, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
7 maç üzerinden oynanan ve 4 maç kazananın şampiyon olacağı final serisinde 4. maç, 9 Haziran Perşembe günü Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yapılacak.

FENERBAHÇE: 84 – ANADOLU EFES: 72


Salon: Abdi İpekçi
Hakemler: Recep Ankaralı, Yener Yılmaz, Ziya Özorhon
Fenerbahçe: Ali Muhammed 7, Bogdanovic 17, Datome 8, Udoh 10, Vesely 16, Kalinic 10, Sloukas 7, Melih Mahmutoğlu 5, Barış Hersek 4
Anadolu Efes: Heurtel 12, Doğuş Balbay 5, Cedi Osman 3, Saric 18, Dunston 11, Tyus 5, Birkan Batuk 4, Granger 8, Furkan Korkmaz 3, Brown 3
1. Periyot: 23-19
Devre: 43-33
3. Periyot: 57-57
Beş faulle çıkan: 34.48 Brown (Anadolu Efes)