Süper Lig'de transfer gelişmeleri sürüyor. Taraftarlar takımlarına gelecek yeni futbolcuları merak ediyor. Hangi takım hangi futbolcuyu alacak? Galatasaray transfer haberleri, Beşiktaş transfer haberleri, Fenerbahçe transfer haberleri. Günün basında yer alan en önemli transfer gelişmeleri haberimizde...


GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Ve Hamit Altıntop, dün Galatasaray Kulübü ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen yıl yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle forma giyemeyen Hamit Altıntop, ‘Fedakarlığa hazırım’ sözünü tuttu ve kontratını uzattı. (Fanatik)

Forvet transferi doğrultusunda Galatasaray’ın kendisiyle ve kulübü Akhisar’la her konuda anlaştığı Hugo Rodallega hakkında en kısa sürede KAP’a bildirim yapılması bekleniyor.

Galatasaray, Sneijder’in 7.5 milyon Euro olan serbest kalma maddesi kullanılırsa maddi kaynak sağlayacak. Yunus Mallı için Mainz’a ciddi bir teklif yapılma şansı ortaya çıkacak. (Fanatik)

Galatasaray, Alex Telles için kapıyı çalan Porto’dan takas yoluyla eski Bursalı orta saha Josue istedi.


BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Inter’in, Caner Erkin'i kiralamak istemesi Beşiktaş'ı harekete geçirdi. Gökhan’ı Fener’den kapan Kartal, Caner Erkin’le ikinci bombayı patlatabilir. (AMKSPOR)

Beşiktaş yönetiminin, Manchester City’den kiralık isteği sol bek Kolarov için son kararı İngiliz temsilcisinin yeni menajeri Pep Guardiola verecek (Fotomaç)

Beşiktaş, geçen sezonu Kasımpaşa’da geçiren Chelsea’li Kenneth Omeruo’yu listesine aldı. Omeruo için İngiliz ekibine kiralama teklifi yapıldı. (Takvim)

Beşiktaş, Gökhan Gönül ile transfer görüşmelerine başladığını açıkladı.
Spor Toto Süper Lig’de merakla beklenen transfer resmiyete döküldü… Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe’den ayrılan Gökhan Gönül’ün transferi için görüşmelere başladığını KAP’a bildirdi. Siyah-beyazlıların KAP’a yaptığı açıklama şöyle; “Gökhan Gönül’ün transferi ile ilgili olarak görüşmelere başlanmıştır.”


FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


Neustadter ile her konuda anlaşan Fenerbahçe, stopere bir de yerli takviyesi yapmayı hedefliyor. Sarı-Laciverliler, Gençlerbirliği’nin milli oyuncusu Ahmet Çalık için yeniden çalışmalara başladı. (Fanatik)

Van der Wiel, Aatıf ve Neustadter ile anlaşan Fenerbahçe, 10 numara için Hakim Ziyech ve De Jong ile ilgileniyor. Sol bek ise Emre Taşdemir, Lukaku veya Coentrao ile takviye edilecek.