Yaz dönemi taraftarların heyecan kaynağı transfer haberleri, peki bugünün transfer gelişmelerinde hangi haberler var? Galatasaray transfer haberleri neler? Fenerbahçe transfer haberleri neler? Beşiktaş transfer haberleri neler?


GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ


Bony harekatı

Transferde beklenen imzaları bir türlü attıramayan Galatasaray, kombine satışında yaşanan hüsrandan sonra vitrine çıkabilecek bir yıldız almak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Alex Telles’in Porto’ya satışından gelecek 6.5 milyon Euro’yu Manchester City’nin golcüsü Wilfried Bony için harcayacak.
Guardiola’nın yeni sezonda Fildişili golcüyü kadroda düşünmemesi ve Manchester City ile Jason Denayer transferinde kurulan iyi ilişkiler, Cimbom’un elini güçlendiriyor.

Josue yolda

Alex Telles’i Porto’ya 6.5 milyon Euro karşılığında satan Galatasaray, Josue’yi kiralıyor. Portekiz’de yayın yapan O Jogo gazetesinin haberine göre Porto, Josue ile 2020 yılına kadar sözleşme uzatırken, Cimbom’un kiralama teklifine “Evet” dedi.
Bir dönem Bursaspor’da da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu yeni sezonda Galatasaray için ter dökecek. Önümüzdeki hafta Portekizli oyuncunun resmen açıklanması bekleniyor.

Dzemaili pazarlığı

Galatasaray’daki geleceği belirsizliğini koruyan Blerim Dzemaili’yle ilgili olarak Genoa’nın ısrarlı tavrı sürüyor. İtalyan basınına yansıyan haberde, geçen sezon İsviçreli oyuncuyu kiralık olarak kadrosunda barındıran Genoa’nın, Dzemaili’yi bu kez bonservisiyle almak istediği vurgulandı. Dzemaili ile 3 yıllığına anlaşan Genoa, G.Saray’a 3 milyon Euro artı Tachtsidis’i öneriyor. Sarı-kırmızılılar da bu teklife oldukça sıcak bakıyor.


BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Gökhan Töre rest çekti

Bir hafta önce iki kulüp Gökhan’ın 1 yıllığına kiralanması konusunda anlaşmaya varmıştı. Bu gelişme üzerine Londra’ya giden 24 yaşındaki oyuncu, West Ham United için sağlık kontrolünden geçti. Görüşmelerin başlandığı borsaya bildirilirken, kontrollerin ardından sözleşmeyi imzalaması beklenen Gökhan Töre, siyah beyazlı yönetimden geçmiş döneme ait alacaklarının ödenmesini istedi. Talebinin karşılanmaması durumunda mukaveleyi imzalamayacağını söyleyen milli futbolcu, yönetimden haber beklemeye başladı.

Gomez kalıyor

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına start verilirken, transferlerde de artık son ataklar yapılacak. Bodrum’daki tatilini yarın sona erdirecek olan Başkan Fikret Orman, dümene geçip transferlere noktayı koyacak. Mario Gomez, siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmede “Fiorentina’ya geri dönmek istemiyorum ve gelecek sezonda da Beşiktaş’ta olmalıyım” ifadelerini kullanarak, yeşil ışık yaktı.


FENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ


Valbuena haftaya

Olympique Lyon Kulübü Başkanı Jean Michel Aulas, Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki Mathieu Valbuena konusunda açıklamalarda bulundu.
Fransa’nın Le Progres gazetesine konuşan Aulas, tecrübeli futbolcuları Valbuena ile transfer konusunu henüz görüşmediklerini belirterek, “Şu anda sadece Fenerbahçe Kulübü ile temaslarımız oldu. Haftaya Fenerbahçe ile bir maçımız var. Bu konuyu konuşmak için yeteri kadar vaktimiz olacak. Eğer Valbuena’ya başka kulüplerin de teklifi olursa, hepsini dinlemeye hazırız. Kendisi şu sıralarda çok formda” dedi.

İlk hedef Hakim Ziyech

Fenerbahçe, Skrtel, Neustadter ve Van Der Wiel’in ardından iki futbolcuyu daha kadrosuna katıp transfere nokta koyacak. 10 numara ve sol bek arayan yönetim, orta saha listesinin ilk sırasındaki Hakim Ziyech için 23 yaşındaki Faslı yıldızın 2 yıl daha sözleşmesinin bulunduğu Twente ile kıran kırana bonservis pazarlığı yapıyor. Stoch artı bir miktar para da önerilen Hollanda kulübü, düşünmek için süre istedi. Bir diğer Faslı yıldız Younes Belhanda da 10 numara alternatifi olmayı sürdürüyor. Kanarya’nın sol bek tercihleri ise Bursaspor’dan Emre Taşdemir ve bonservisi Anderlecht’te olan Jordan Lukaku. Ancak kadroda Hasan Ali olduğu için bu transferde acele edilmiyor.