Lig bitti, futbolseverleri transfer heyecanı sardı. Takımların transfer gündemlerinde hangi isimler var? Beşiktaş hangi isimleri transfer edecek? Beşiktaş'ın transfer gündeminde kimler var?

BEŞİKTAŞ TRANSFER HABERLERİ


Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi için takıma yapacağı takviyeler beklenirken, gitmesi muhtemel oyuncular rotayı tamamen değiştirebilir. West Ham United’in hocası Bilic’in Gökhan Töre ve Atiba ısrarı sürüyor. Şenol Güneş satılmalarını istemese de 20 milyon Euro’luk muhtemel gelir, tecrübeli hocanın fikrini değiştirecek. Gomez’in de takımda kalma ile ilgili kararını henüz vermemiş olması yönetimi düşündüren bir başka konu. Alman golcünün kalacağına dair kesin bir ifade kullanmaması, yönetimi düşündürüyor. Devre arasında gelen kaleci Boyko’nun ayrılmak istediği biliniyor. Güneş de Ukraynalı eldiven için “Tüm konsantrasyonunu kaybetti, gönderilebilir” raporu verdi. Yönetim de kaleye takviye için harekete geçmeyi planlıyor. Defans hattına 4 yeni oyuncu hedefi koyan ve tüm çalışmalarını buna göre yapan yönetim, muhtemel gelişmelerden sonra hedefi değiştirmek zorunda kalacak.

ÖNE ÇIKAN BEŞİKTAŞ TRANSFER İDDİALARI


Beşiktaş, Bilic’in çalıştırdığı West Ham’a gitme olasılığı bulunan Atiba'nın boşluğunu doldurmak için Nijeryalı yıldız Obi Mikel'i gündemine aldı. (AMK GAZETE)

Beşiktaş, Gökhan Gönül transferini duyurmak için geri sayıma geçti. Yeni sezon öncesinde kadrosuna kaliteli bir sağ bek kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül’le söz kesmişti. 31 yaşındaki futbolcuyla yıllık 2,2 milyon Euro’dan 3+1 senelik anlaşmaya varan Beşiktaşlı idarecilerin, resmi imza öncesinde son görüşmeleri tecrübeli ismin menajeri Ahmet Bulut’la yaptığı öğrenildi. Ek olarak Gökhan Gönül’e maç başı da 10 bin Euro vermeyi kabul eden Beşiktaş’ın, bu futbolcuyu Euro 2016 başlamadan resmen açıklamak için görüşmeleri hızlandırdığı bildirildi.(Fanatik)