Kasımpaşa Beşiktaş maçı bugün Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Bu kritik karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Spor Toto Süper Lig lideri Beşiktaş, Fenerbahçe'nin puan kaybettiği 27. haftada Kasımpaşa deplasmanından üç puanla dönmek istiyor. Kasımpaşa Beşiktaş maçına dair notlar haberimizde.

Süper Lig 27. hafta kapanış maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, şu an 63 puanla 2. sıradaki Fenerbahçe'nin 3 puan üstünde lider konumunda yer alıyor. Kasımpaşa ise 37 puanla 8. sırada. Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında ilk yarıda oynanan maç 3-3 bitmişti. Kasımpaşa Beşiktaş maçını aşağıdaki linke tıklayarak tek maç üzerinden satın alıp canlı izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı şifresiz izle

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ 26. KEZ KARŞILAŞIYOR


Süper Lig'de bu akşam oynanacak Kasımpaşa Beşiktaş maçı, iki takım arasındaki 26. randevu olacak. Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında oynanan 25 maçta siyah beyazlıların büyük üstünlüğü göze çarpıyor. Beşiktaş, 18 kez galip gelirken Kasımpaşa sadece bir maç kazanabildi. Diğer 6 maç ise berabere bitti. Bu maçlarda Beşiktaş 54, Kasımpaşa 19 gol attı.

BEŞİKTAŞ, KASIMPAŞA MAÇINA 3 ÖNEMLİ EKSİKLE ÇIKACAK


Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçı öncesi üç önemli eksik bulunuyor. Sarı kart cezası bulunan Ricardo Quaresma, Almanya’da geçirdiği anjiyo operasyonu sonrası tedavisi devam eden Gökhan Töre ve bel spazmı geçiren kaleci Tolga Zengin Kasımpaşa karşısında sahada yer alamayacak.

Beşiktaş’ın Kasımpaşa karşısına Boyko – Beck – Marcelo – Necip – İsmail – Atiba – Oğuzhan – Kerim Frei – Sosa – Olcay Şahan ve Mario Gomez onbiri ile çıkması bekleniyor.

KASIMPAŞASPOR'DA BEŞİKTAŞ MAÇI HAZIRLIKLARI


Kasımpaşa Spor Kulübü Kemerburgaz Tesislerinde teknik direktör Rıza Çalımbay nezaretinde yapılan antrenman basına açık gerçekleştirildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışma 5’e 2 yapılan top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Lacivert-beyazlı ekip Beşiktaş maçının hazırlıklarını çift kale yapılan maç ile tamamladı. Antrenmanda sakatlığı bulunan David Pavelka yer almadı.