Yurtiçi Kargo, Türkiye'deki kargoculuk sektörünün önde gelen firmalarından birisi olurken, pek çok yeniliğe de öncülük etmektedir. Kargo konusunda Türkiye genelinde açtığı şubeleri ile geniş bir dağıtım ağına sahip olan Yurtiçi Kargo, böylece hızlı ve sorunsuz bir hizmeti amaçlamaktadır. Yurtiçi Kargo tarafından sunulan hizmetlerden en çok ilgi göreni kargo takibidir. Kişilerin Yurtiçi Kargo üzerinden gönderdiği kargoları takip edebilmek adına online olarak uygulamadan yararlanarak kargo takibi yapabilmektedir.Kargotakip.net sitesinde yer alan Yurtiçi Kargo takip yazısında da belirtildiği gibi kişilerin internet üzerinden takip işlemlerini yapabilmesi adına kargo bilgilerini bilmesi yeterlidir. Yurtiçi Kargo gönderi takibi adı verilen uygulama üzerinden yapılan sorgulamalar ile birlikte kargonun güncel durumu öğrenilmektedir.

Yurtiçi Kargo Sitesinden Kargo Takibi Yapmak İçin Tıklayınız

Yurtiçi Kargo takibi için kişilerin aynı zamanda ilk ekranda kargo durumuna göre seçim yapması gerekmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere iki farklı takip ekranı hazırlandığı gibi kişiler bu konuda seçim yaparak diğer sorgulama formuna ulaşabilir. Bu ekranda ise kişilerin 4 farklı sorgulama seçeneği bulunmaktadır.

Bu seçenekler ise şöyledir;

  • Gönderi Kodu İle Sorgulamak İstiyorum

  • Fatura No İle Sorgulamak İstiyorum

  • Ambar Tesellüm No İle Sorgulamak İstiyorum

  • Çağrı No İle Sorgulamak İstiyorum


belirtilen seçeneklerden uygun olanının seçilmesi ile birlikte kargo takibi yapılabilir. Seçim sonrasında ekranda açılan alana ilgili bilginin girilmesi ile kolay bir şekilde sorgulama yapılabilir. Kargo takip blog sitesinde yer alan Yurtiçi kargo kargom nerede yazısında belirtildiği gibi kişilerin sorgulama için yararlandığı hizmet ekranı şöyledir;

Yurtiçi Kargo Takip

Hizmet ekranına erişim sağladıktan sonra belirtilen bilgiler dahilinde seçimler yapılarak kargo takip işlemleri tamamlanabilir.