Bu yılın en çok konuşulan bilgisayarlarından biri olan MacBook Pro, Touch Bar adlı dokunmatik paneli ile adından oldukça söz ettirmeyi başardı. Teknoloji sektörüne halen yapılmamış bir şeylerin olduğunu hatırlatan Apple, MacBook Pro ile bunu bütün dünyaya göstermiş oldu.

Oyunlar, çocukları şişmanlatıyor mu?

Adobe Photoshop desteği!


Touch Bar teknolojisi ile birçok işi hızlı ve seri bir şekilde yürütmemize olanak sağlayan Apple, yayımladığı yeni güncelleme ile Touch Bar paneline Adobe Photoshop desteğini getirdi. Daha önceden Adobe yetkilileri tarafından onaylanan Touch Bar güncellemesi, bugünden itibaren kullanıcıların huzuruna sunuldu.

Yeni gelen Touch Bar güncellemesi ile, kullanıcılar Photoshop programını kullanırken dokunmatik panel üzerinden uygulama esnasında kullanacağı komutlara rahatlıkla erişim sağlayabilecekler. Yeni güncelleme ile dokunmatik panel üzerinden akıllı nesneyi rahatlıkla yerleştirip, hızlı bir şekilde maskesini açabileceksiniz.

Ayrıca programı kullanırken dokunmatik panelde çıkan ‘’Sonraki adım’’ yazısı ile bir sonraki aşamaya kolaylıkla geçiş yapabileceksiniz. Bu özellik ise en çok yeni başlayan kullanıcıların işine oldukça yaracağını belirtelim. Touch Bar teknolojisini daha kullanışlı hale getirmeyi hedefleyen Apple, ilerleyen günlerde dokunmatik panelinin kullanım alanını genişleten güncellemeler ile karşımıza çıkması bekleniyor.