Milyonlarca taşeron işçisinni heyecanla beklediği haber geldi mi? Taşeronda son durum ne? İşte Başbakan Binali Yıldırım ve Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan gelen son açıklamalar... konu ile ilgili açıklama yaptı.

Taşerona işçilerine kadro ile ilgili gekşşmeler hız kesmeden devam ediyor. Uzun zamandır kadro bekleyen taşeron işçilerinin hem gözü hem kulağı Başbakan Binali Yıldırım, Maliye Bakanı Naci Ağbal ya da Bekir Bozdağ'dan gelebilecek haberde. Peki Taşerona kadro ne zaman gelecek? İşte binlerce kişinin merak ettiği Taşerona kadro ile ilgili son bilgiler..

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN AÇIKLAMASI: "O İŞ BİTTİ!"

Hükümet tarafından yapılan peş peşe gelen taşeron açıklamalarına son noktayı Başbakan Binali Yıldırım koydu. "O iş bitti." diyerek son dakika Taşeron işçiye kadro haberleri bekleyenlere müjdeyi verdi. "Başbakan Binali Yıldırım, Taşeron işçilere kadro verilmesine ilişkin, "O iş bitti tamam, eli kulağında. Bugün yarın devreye girecek. Yeni seneden itibaren artık bu taşeron mevzusu bitmiş oluyor." dedi.

binali yıldırım SÖZCÜ ile ilgili görsel sonucu

MALİYET BAKAN NACİ AĞBAL'DAN TAŞERON KADRO AÇIKLAMASI

Maliye Bakanı Naci Ağbal, taşeron işçilere kadro verilmesine ilişkin yöneltilen soruya cevap verdi. Ağbal, yılbaşına kadar taşerona kadro çıkarmayı planladıklarını söyledi.

naci ağbal SÖZCÜ ile ilgili görsel sonucu

BAŞBAKAN YARDIMCISI BEKİR BOZDAĞ'DAN TAŞERON AÇIKLAMASI

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Hükümetimiz sözünü yerine getirecek" diyerek Taşeron işçiye kadro müjdesi verdi "AK Parti hükümetleri bugüne kadar hangi sözü verdiyse yaptı. Bu konuda hükümetimizin verdiği sözlerden birisidir, programımızda yer almaktadır. Bakanlar Kurulumuzda daha önce defalarca görüşüldü. Bazı konularda ilave çalışma yapılması talimatı verildi ve bu çalışmalarda son noktaya geldi. İnşallah yeni yıla kadar veya en geç yeni yılın başında bu konuda atılması gereken adım atılacaktır."

bekir bozdağ SÖZCÜ ile ilgili görsel sonucu

[old_news_related_template title="Taşeron işçilere kadro geliyor! Başbakan tarihi verdi!" desc="Taşeron işçilere kadro ne zaman geliyor sorusu tüm taşeron işçileri tarafından cevap bekliyor. Hem Maliye hem Çalışma Bakanı hem de Başbakan'dan konuya ilişkin önemli açıklamalar geldi. Taşeron işçilere kadro mu geliyor? Başbakan Binali Yıldırım'ın verdiği tarihi ne? İşte o açıklamalar ve taşeronda son durum..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/11/taseron-kadro-taseron-isci-kadro-beklenti-son-dakika-son-aciklama-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/taseron-iscilere-kadro-geliyor-basbakan-tarihi-verdi-2081988/"]

 

[old_news_related_template title="Taşeron işçiler için koşullar değişecek! Kadro, maaş, statü..." desc="Taşeron işçilerin sabrı tükeniyor. Başbakan ve Bakanların yıl sonuna kadar bu işi çözeceğiz mesajı beklentiyi arttırdı. Taşeron 2018 yılından itibaren hangi haklara sahip olacak diye merak ediliyor. İşçiler kadro ve maaş düzeltmesi bekliyor. En önemli konulardan biri de sosyal haklar... Peki taşeronda gelinen son nokta ne. İşte art arda gelen son dakika açıklamaları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/09/taseron.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi/taseron-isciler-dikkat-eger-gerceklesirse-taseronda-son-durum-2080076/"]