Taraftarların merak ettiği Fenerbahçe Kayserispor maı canlı izleme yolları haberimizde. Süper Lig 10. hafta kapanış maçında Fenerbahçe Kadıköy'de Kayserispor'u konuk ediyor. Fenerbahçe Kayserispor maçı saat 20.00 itibari ile beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Yurtdışında ikamet eden futbol tutkunları maçı hangi kanaladan canlı izleyebilirim sorusunun yanıtını arıyor. Haberimizden beIn sports canlı izleme linkine ve Fenerbahçe Kayserispor maçının canlı yayınlayacak kanallar listesine ulaşabilirsiniz. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada kazanarak zirveye yaklaşmak isteyen Fenerbahçe, 15 puanla 9. sırada yer alırken Marius Sumudica yönetiminde lige fırtına gibi bir giriş yapan Kayserispor ise 17 puanla 4. sırada bulunuyor. İşte Fenerbahçe Kayserispor canlı izleme yolları, beIN Sports izleme linki ve maçı yayınlacak tüm kanallar listesi…

enerbahçe’de Kayserispor maçı öncesi iki eksik futbolcu bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Robin van Persie ile Mehmet Ekici bu hafta da takımdaki yerlerini alamadı. Fenerbahçe Kayserispor maçı beIN Sports 1’den canlı izlenebilecek. Aşağıdaki linkten maçın canlı yayınına ulaşabilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI BEIN SPORTS CANLI İZLE!

Süper Lig 10. hafta kapanış maçında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Lider Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada Fenerbahçe Kayserspor’u yenerek puan farkını kapatmak istiyor. Geçen sezon Kayseri ekibi karşısında Süper Lig’de galibiyet alamayan Fenerbahçe kupada iki maçı da kazanmıştı. Yukarıda linkten üye olarak ve ücret ödeyerek Fenerbahçe kayserispor maçını canlı izleyebilirsiniz.



FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI İLK 11'LER

FENERBAHÇE: Kameni, Isla, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Josef, Ozan, Dirar, Giuliano, Valbuena, Janssen

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Atilla, Kana Biyik, Kucher, Şamil, Badji, Güray, Mendes, Deniz, Umut

TEKNİK DİREKTÖR: Marius Sumudica



MAÇI CANLI YAYINLACAK KANALLAR

Yurtdışında yaşayan taraftarlar aşğıdaki kanllardan Fenerbahçe Kayserispor maçını canlı izleyebilirler.















































































































































































































































AngolaFox Sports 1 Africa
AvustralyabeIN Sports Connect Australia
AvusturyaDAZN Europe
BeninA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
Bosna HersekSportKlub 1 Serbia
BotsvanaFox Sports 1 Africa
Burkina FasoA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
BurundiFox Sports 1 Africa, A+ Sport
KamerunFox Sports 1 Africa, A+ Sport
KanadabeIN SPORTS CONNECT Canada
Cape VerdeFox Sports 1 Africa, A+ Sport
Orta Afrika CumhuriyetiFox Sports 1 Africa, A+ Sport
ÇadFox Sports 1 Africa, A+ Sport
ComorosFox Sports 1 Africa
KongoFox Sports 1 Africa, A+ Sport
Demokratik KongoFox Sports 1 Africa
Cote D’IvoireA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
HırvatistanSportklub 1 Croatia
DjiboutiA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
Ekvator GinesiFox Sports 1 Africa, A+ Sport
EritreaFox Sports 1 Africa
EthiyopyaFox Sports 1 Africa
FransabeIN Sports MAX 6
GabonFox Sports 1 Africa, A+ Sport
GambiyaA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
AlmanyaDAZN Europe
GanaA+ Sport
GineA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
Guinea-BissauA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
Hong KongbeIN Sports 1 Hong Kong
KenyaFox Sports 1 Africa
LesothoFox Sports 1 Africa
LiberyaFox Sports 1 Africa
LihtenştaynDAZN Europe
LüksemburgDAZN Europe
MakedonyaSportKlub 1 Serbia
MadagaskarFox Sports 1 Africa
MalaviFox Sports 1 Africa
MaliFox Sports 1 Africa, A+ Sport
MoritanyaA+ Sport
MauritiusFox Sports 1 Africa
KaradağSportKlub 1 Serbia
MozambikFox Sports 1 Africa
NamibyaFox Sports 1 Africa
NijerFox Sports 1 Africa, A+ Sport
NijeryaFox Sports 1 Africa, A+ Sport
RuandaA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
Sao Tome And PrincipeFox Sports 1 Africa
SenegalFox Sports 1 Africa, A+ Sport
SırbistanSportKlub 1 Serbia
SeyşellerFox Sports 1 Africa
Sierra LeoneA+ Sport , Fox Sports 1 Africa
SlovenyaSportKlub 5 Slovenia
Güney AfrikaFox Sports 1 Africa
Güney SudanFox Sports 1 Africa
SvazilandFox Sports 1 Africa
İsviçreDAZN Europe
TanzanyaFox Sports 1 Africa
TogoA+ Sport , Fox Sports 1 Africa



KAYSERİSPOR BAŞKANI: 'FENERBAHÇE'Yİ YENEBİLİRİZ'


Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Süper Lig'in 10'uncu haftasında Pazartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi Doğan Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Yeşil Bursa maçını kazanarak Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıktıklarını kaydeden Başkan Bedir, "İkili eşleşmeler devam edecek, yine seri başıyız. Türkiye Kupası´nda gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız. Ligde ise Fenerbahçe ile çok zorlu bir maça çıkacağız. Süper Lig´de hiçbir maç kolay değil, Fenerbahçe maçı da zor olacak. Fenerbahçe Türkiye´nin lokomotifi bir takımı. Ancak Kayserispor´da kaliteli bir takım. Kadrosuyla, yönetimiyle, yöneticiyle taraftarıyla, şehriyle bu yıl gerçekten farklı şeyler yapıyor. İnşallah İstanbul´da Fenerbahçe´den puan yada puanlar alıp şehrimize dönmek istiyoruz. Çünkü bu tip maçlardan puan almadıktan sonra fark yaratamazsınız. Fark yaratmak için futbolcularımızın motivasyonuna da fazla bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum. İstanbul takımlarından da büyük çehreli takımlardan da mutlaka puan almamız lazım, alacağımıza da inanıyorum" dedi.

Kayserispor´un deneyimli savunma oyuncusu Jean Armel Kana Biyik ise Fenerbahçe´den puan alabilecek güçte olduklarını kaydetti. Türkiye Kupası maçını geride bırakarak Fenerbahçe hazırlıklarına hız veren Kayserispor´da tecrübeli futbolcu Kana Biyik, ''İyi bir takımız. Bu zamana kadar iyi sonuçlar aldık. Kalitemizi gösterebilirsek Fenerbahçe´yi de yenebiliriz. Bu güce sahibiz" ifadelerini kullandı.

fenerbahce-kayserispor-maci-canli-izle-fb-bein-sports-izle-canli-yayin

FENERBAHÇE MAÇA HAZIR

Süper Lig’in 10. haftasında 30 Ekim Pazartesi günü evinde Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde oyuncular, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmaları yaptı. İkinci bölümde sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle süren idman; taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.




FENERBAHÇE KAYSERİSPOR'A KARŞI ÜSTÜN


İki takım arasında bugüne kadar oynanan 42 karşılaşmada Fenerbahçe 25 kez galibiyete uzanırken 10 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. Kayserispor, güçlü rakibi karşısında 7 kez kazanmayı başardı. Fenerbahçe'nin sahasında oynanan maçlarda ise sarı-lacivertli ekibin büyük üstünlüğü bulunuyor. Taraftarı önünde Kayserispor'la 21 kez karşılaşan Fenerbahçe, bu maçların 18'inde galibiyete uzanırken, 2 kez mağlup oldu. Kadıköy'de oynanan maçlarda alınan tek beraberlik ise geçen sezon 3-3 sonuçlanan maç oldu. Zorlu karşılaşma öncesinde Kayserispor'da herhangi bir eksik bulunmazken, Fenerbahçe'de ise Robin van Persie forma giyemeyecek. Mehmet Ekici'nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın bu futbolcuyu riske etmemesi bekleniyor.