Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı izle linkini yurtdışında yaşayan taraftarlar için paylaşıyoruz. Galatasaray Kasımpaşa maçı hangi kanaldan nasıl canlı izlenir? Süper Lig'e fırtına gibi başlayan sarı-kırmızılılar geçen hafta kaybettiği iki puanı telafi etmek istiyor. Galatasaray Kasımpaşa karşısında daha sönce oynadığı 26 maçın 16'sını kazandı. Taraftarlar canlı yayınları araştırıyor ve maçı canlı izlemek için dakika sayıyor. Aşağıda paylaştığımız linkten maçı canlı izleyebilirsiniz. Ayrıca Galatasaray Kasımpaşa maçını yayınlayacak tüm uydu kanallarını derledik.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI HANGİ KANALDAN CANLI İZLENEBİLECEK?

Lider Galatasaray ile 4. Kasımpaşa arasında oynanacak maçın kanalı ve saati belli oldu. Galatasaray Kasımpaşa maçı saat 20.00’da başlayacak beIN Sports 1 kanalından canlı izlenebilecek. Türk Telekom Arena Stadı’nda oynanacak maçı tecrübeli hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Daha önceki 26 lig maçından 16’sını Galatasaray, 4’ünü Kasımpaşa kazanırken, 6 karşılaşma berabere sonuçlandı. Aşağıda verdiğimiz linkten Galatasaray Kasımpaşa maçını canlı izleyebilirsiniz. Üyelik ve ücret gerektirebilir.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI CANLI İZLE!

SAAT: 20.00

STAT: Türk Telekom

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI CANLI ANLATIM

YAYIN: beIN Sports 1

HAKEM: Cüneyt Çakır



MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Latovlevici, Serdar, Maicon, Mariano, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Tolga, Rodrigues, Gomis

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel, Ben Youssef, Veigneau, Sadiku, Pavelka, Murillo, Neumayr, Trezeguet, Edok

SELÇUK İNAN'A DESTEK

Galatasaraylı futbolcular, kaptanları Selçuk İnan'a gelen eleştirilere hep birlikte karşı gelme kararı aldı, tüm sarı-kırmızılılar emektar futbolcu etrafında kenetlendi.

Milliyet Gazetesi’nden Nevzat Dindar’ın haberine göre; Antalyaspor maçından sonra hedef isim haline gelen ve ultrAslan taraftar grubunun yayınladığı bildiri ile takımda görmek istenmediği dile getirilen futbolcuya teknik direktör Igor Tudor ve yönetimden sonra takım arkadaşları da sahip çıktı.

galatasaray-kasimpasa-maci-canlı-izle

Türk Telekom Stadı'nda yine aynı grubun tepki göstermesi beklenen Selçuk İnan'ı arkadaşları yalnız bırakmayacak. Böyle bir tablo halinde Selçuk'un yanında yer alma kararı alan bütün futbolcular, atılan gollerden sonra kaptanlarıyla beraber sevinecek.

Böylece tribünlere ve kamuoyuna, “Biz bir ekibiz” mesajı verilecek. Tartışmanın bir an önce sona ermesinin gerektiğine dikkat çeken kulüp yetkilileri, “Gereksiz yere ayağımıza kurşun sıkıyoruz. Şu an bu tartışmaların zamanı değil. Bundan sadece Galatasaray zarar görür. Kendi kendimize sorun çıkarıyoruz” yorumunu yaptı.

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇI KAPALI GİŞE

Sarı-Kırmızılı taraftarlar Kasımpaşa maçında Türk Telekom Stadyumu'nun tamamını dolduracak. Satışa çıkan biletler büyük ilgi görürken, kombine kartlarla birlikte tribünlerde 50 bine yakın Galatasaray seyircisinin olması bekleniyor. Ayrıca maça gelemeyecek olan kombine sahipleri, kartlarını 1 karşılaşmalığına başka bir taraftara devredebiliyor.

İki takım bugün 27. kez Süper Lig'de karşı karşıya gelecek. Geride kalan 26 lig maçından 16'sını Galatasaray kazanırken 6 karşılaşma berabere sonuçlandı. Kasımpaşa ise 4 kez galip geldi. Bu maçlarda Sarı-Kırmızılılar 51 gol atarken, Kasımpaşa 25 kez fileleri havalandırdı.



GALATASARAY KAYIPSIZ DEVAM ETMEK İSTİYOR

Bu sezon yaptığı transfer ve oynadığı futbolla şampiyonluğun büyük adaylarından olan Galatasaray, ligde mağlubiyet almayan iki takımdan biri konumunda bulunuyor. Mayıs ayında şampiyonluğu göğüslemek isteyen sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa engelinden de kayıpsız ayrılmak istiyor.

Bu yaz döneminde transfer edilen Fransız golcü Bafetimbi Gomis, Süper Lig’de oynadığı 4 karşılaşmada da rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yıldız golcü, Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor ve Antalyaspor müsabakalarında 5 gol kaydetti. Gomis, takımın gol yükünü çekmesinin yanı sıra yaptığı 2 asistle de takımında lider konumda bulunuyor.

Kasımpaşa, 2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 5. haftasında Galatasaray ile 16 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 20:00'da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam tamamlayacak.

GALATASARAY 11'İNE GİREMEZSİN EĞER....

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor Antalya’da 87. dakikada oyuna aldığı Sofiane Feghouli’nin kilo vermesini ve fizik olarak yüzde 100 hazır hale gelmesini istiyor.

Cezayirli yıldız, Kasımpaşa maçında da yedek kulübesinde oturacak. West Ham’dan sakat gelen Feghouli milli arada takımla çalışmalara başladı ve Antalya’da ise bitime 3 dakika kala oyuna girdi.

Igor Tudor, Kasımpaşa maçında da Cezayirli sağ açığı yedek soyunduracak. Kulübede oturacak Feghouli geçen haftaya göre daha fazla süre alacak.

Geçen sezon takımın yıldızı Sneijder’i fazla kiloları yüzünden ilk 11’e almayan Tudor, Feghouli’ye de ayrıcalık tanımıyor. 4 kilo fazlası ile Galatasaray’a gelen yıldız oyuncuya özel beslenme programı hazırlanmıştı.