Süper Lig 8. hafta açılış maçında Gençlerbirliği, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Zirve yarışından kopmak istemeyen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig sonuncusu Ankara ekibi Gençlerbirliği karşısında üç puan hedefliyor. Şenol Güneş'in ilk 11'de rotasyona gitmesi bekleniyor. Puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş son iki haftadaki kötü gidişata Gençlerbirliği karşısında dur demek istiyor. Maça kısa bir zaman kala taraftarlar google üzerinden Gençlerbirliği Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda aramaları yapıyorlar. Tüm bu soruların yanıtları ve ilk 11'ler haberimizde. Peki Gençlerbirliği Bewşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta?

GENÇLERBİRLİĞİ BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Nefes kesecek mücadelede muhtemel 11'ler belli oldu. Ankara 19 Mayıs Stadında oynanacak Gençlerbirliği Beşiktaş maçı, 13 Ekim Cuma günü saat 20.00’da başlayacak ve beIN SPORTS kanalından canlı yayınlanacak.

Lige iyi bir başlangıç yaparak ilk 5 haftada 4 maçı kazanıp, birinden berabere ayrılan siyah-beyazlı takım, son 2 haftadaki puan kayıplarını Gençlerbirliği karşısında telafi etmeye çalışacak. Öte yandan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Süper Lig’in 8. haftasındaki Beşiktaş maçına ilişkin, “Oyuncu kalitesine bakınca Beşiktaş bizden önde gidiyor ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor” dedi.



iŞTE İLK 11'LER

GENÇLERBİRLİĞİ: Hopf, Ahmet, Palitsevich, NDiaye, Uğur, Scekic, Zeki, Khalili, Serdar Özkan, Ahmet İlhan, Skuletic       TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Cenk, Lens, Negredo                                   TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA ROTASYON YAPACAK

Beşiktaş Teknik Direktörü, ligde Negredo, Lens, Tolgay, Necip, Adriano ve Gökhan Gönül'e şans verecek. Milli takıma giden Cenk Tosun, Oğuzhan, Caner, Quaresma, Babel, Tosic, Pepe ve Medel'i ise Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco maçına hazırlayacak.

Milliyet Gazetesi’nden Serdar Sarıdağ’ın haberine göre; milli maçlar nedeniyle liglere verilen aradan sonra yine kritik maçlar oynayacak olan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Şenol Güneş, rotasyon için düğmeye bastı.

Daha önce oynanan Karabükspor maçı için milli takımdan dönen oyuncuların çoğunu yedek soyunduran tecrübeli çalıştırıcının, Gençlerbirliği maçı öncesinde de aynı yola başvuracağı öğrenildi.

besiktas-genclerbirligi-maci-saat-kacta

BEŞİKTAŞ'TA HAZIRLIKLAR TAMAM

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı bu akşam canlı olarak yayınlanacak. Süper Ligin 8. haftasında iki takımda karşılaşma öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Muhtemel 11'ler de belli oldu. Gençlerbirliği Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Beşiktaş, Spor Totot Süper Lig’in 8. haftasında Gençlerbirliği ile Cuma günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana milli takımlarda olan Quaresma, Pepe, Tosic, Medel, Babel ve Orkan Çınar katılmadı.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma ve streching çalışması ile başladı. İstasyon koşuları, küçük oyunların yer aldığı çalışmalar, 5´e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı.

Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Siyah-beyazlı ekip, hazırlıklarına yarın saat 17.00´de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.



GENÇLERBİRLİĞİ TAKIMINDA 5 YÖNETİCİ İSTİFA ETTİ

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği’nin Başkanı Murat Cavcav ile ters düşen yöneticiler Gençlerbirliği yönetimininden istifa etti.

İstifa kararı alan yöneticiler aşağıdaki yazılı açıklamayı yaptılar:

“Biz aşağıda isimleri bulunanlar Gençlerbirliği Spor Kulübü yönetim kurulundan istifa ediyoruz. 94 yıllık tarihe sahip bu köklü çınarın her geçen gün içten içe çürütülmesine şahit olmak istemiyoruz. Kötü gidişata karşı yaptığımız her türlü itirazı duymak istemeyen bir yönetim tarzıyla beraberliğimi bugün itibariyle mümkün değildir.

Kamuoyuna saygılarımızla;

Asbaşkan Şahin Kartal,

Asbaşkan Arda Çakmak,

Genel Sekreter Sinan Gürsoy,

Sayman Hıfzı Kuruşa,

Basın Sözcüsü Hakan Kaynar”



TALİSCA’YA TEHDİT MESAJLARI

Portekiz basını, 23 yaşındaki yıldız oyuncunun sosyal medyadan Benficalı taraftarlarca tehdit içerikli mesajlar aldığını duyurdu.Öne sürülen iddialara göre futbolcuya Portekizli taraftarlarca yoğun bir şekilde küfür, hakaret ve tehdit mesajları atılıyor.Haberin içeriğinde Talisca'nın geçen sezon Devler Ligi'nde oynanan ilk Benfica maçında fileleri havalandırması, ardından gol sevinci yaşaması, tartışmaların başladığı nokta olarak okurlara duyuruluyor.