Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş taraftar desteği ile Bursaspor maçından üç puan almak için sahaya çıkıyor. Şenol Güneşin nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağı merak edilen konuların başında. Şizlerle Beşiktaş Bursaspor maçı saatini ve hangi kanaldan canlı yayınlanacağını paylaşıyoruz. Evinde oynadığı ilk maçı seyircisiz oynayan siyahbeyazlılar taraftarına kavuşuyor. Haberimizde Beşiktaş Bursaspor maçı saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi sorularının ayanıtını bulabilirsiniz. İşte muhtemel 11'ler...

Beşiktaş Bursaspor mücadelesi için geri sayım başladı. Merak edilen Beşiktaş Bursaspor maçı saat kaçta hangi kanalda sorusu ve ilk 11'ler haberimizde. Sizlerle maç hakkında tüm detayları paylaşıyoruz.

MUHTEMEL 11’LER

BEŞİKTAŞ: Fabri, Caner, Tosic, Pepe, Beck, Atiba, Oğuzhan, Babel, Quaresma, Cenk

BURSASPOR: Harun, Barış, Titi, Ekong, Aziz, Agu, Badu, Batalla, Delarge, Deniz, Stancu



BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Beşiktaş ile Bursaspor yarın akşam Vodafone Park’ta mücadele edecek.  Mete Kalkavan’ın yöneteceği maç saat 21.45’te başlayacak.



BEŞİKTAŞ BURSASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Bursaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kartal’ın Timsah’ı ağırlayacağı maç beIN Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak. beIN sports kanalı maçı şifreli olarak yayınlayacak.

Vodafone Park´ta saat 19.45´de başlayacak karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Süper Lig hakemlerinden Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan´ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar yaparken, dördüncü hakem ise Suat Arslanboğa. Mete Kalkavan Bursaspor´un  sahasında Beşiktaş´a 1-0 yenildiği maçta görev yapmıştı.



BURSASPOR'U BEŞİKTAŞ MAÇINA TARAFTARI UĞURLADI

Süper Lig’de yarın Beşiktaş’a konuk olacak olan Bursaspor, öğle saatlerinde Özlüce Tesisleri’nden ayrılarak İstanbul yolculuğuna başladı. Yeşil beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Kubilay Kanatsızkuş ve Joshua John, Beşiktaş maçının kafilesinde yer almadı. Bursaspor kafilesi tesislerden ayrılırken, yeşil beyazlı taraftar da takımlarını yalnız bırakmadı. Harun Tekin ve Pablo Martin Batalla’ya sevgi gösterilerinde bulunan taraftar, oyunculara moral verdi.

Yolculuk öncesi açıklama yapan takım kaptanlarından kaleci Harun Tekin, “Zorlu ve tansiyonu yüksek bir karşılaşma olacak” dedi. Beşiktaş maçının kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren tecrübeli eldiven, “Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Takımımızda yeni arkadaşlarımız da var, onlara da bu maçın önemini anlattık. İnşallah Bursa’ya iyi bir sonuçla döneceğiz” diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'IN TOPLAM BORCU BELLİ OLDU

Beşiktaş Kulübü'nün 30 Haziran 2017 yılı itibariyle toplam borcunun 1 milyar 766 milyon 209 bin 342 TL olduğu açıklandı.

Beşiktaş Kulübü 2017 yılı 3. olağan Divan Kurulu toplantısı başladı. Divan Kurulu toplantısında Beşiktaş mali durumu hakkında bilgi veren Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, siyah-beyazlıların 30 Haziran 2017 itibariyle toplam borcunun 1 Milyar 766 Milyon 209 bin 342 TL olduğunu açıkladı.

Feyyaz Tuncel, Beşiktaş Kulübü Derneği ve grup şirketlerinin borcunun 697 milyon 769 bin 562 lira, Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ’nin borcunun 1 milyar 68 milyon 439 bin 780 lira, toplam borcun ise 1 milyar 766 milyon 209 bin 342 lira olduğunu belirtti.

Feyyaz Tuncel, kulübün toplam alacaklarının ise 243 milyon 208 bin 581 lira olduğunu açıkladı.

BURSASPORLU TİTİ’DEN İDDİALI SÖZLER

Bursasporlu Titi, Beşiktaş maçını değerlendirdi. Zorlu bir maça çıkacaklarının bilincinde olduklarını ifade eden Brezilyalı savunma oyuncusu, “Sezon devam ediyor. Büyük ve heyecanlı bir karşılaşma bizi bekliyor. Form grafiği yükselen iki takım karşılaşacak. Zaferle ayrılmak istiyoruz bu maçtan” ifadelerini kullandı.

bursaspor-besiktas-hangi-kanalda

Beşiktaş evinde Bursaspor'u ağırlayacak. Geçen yılın şampiyonu Beşiktaş, Bursaspor karşısında galip gelmek istiyor. Taraftarlar maçın saatini ve kanalını merak ediyor. Peki Beşiktaş Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?

FLAŞ AVRUPA MAÇLARI KARARI

Orman, geçen sezon Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final’de oynanan Olympique Lyon mücadelesinde yaşanan olayları hatırlatarak, bu sezonda deplasmanda oynanacak olan karşılaşmalarla ilgili konuşarak, “İlk sene finansal fair-play'den dolayı gidemedik. İkinci sene de 3 Temmuzdan dolayı gidemedik. 2 sene zor günlerde mücadele ederken büyük sıkıntı yaşadık. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla şöyle bir karar aldık. 3 deplasmana da taraftar götürmeyeceğiz. Yönetim seviyesinde kulübü temsil edeceğiz. Olabilecek herhangi bir olay bize mal edilebileceği için 3 deplasman maçında tur düzenlenmeyecek. Gelmeyin efendim. Beşiktaş'a zarar verecek bir durum yaşamak istemiyoruz. Vodafone Park size açık bu 3 deplasmana katılmayacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Süper Lig'de 3. hafta heyecanı Beşiktaş Bursaspor maçı ile devam ediyor. Beşiktaş'ın stadı Vodafone Park'ta oynanacak dev mücadele öncesi nefesler tutuldu. İşte Beşiktaş Bursaspor maçı muhtemel 11'leri ve Beşiktaş Bursaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda sorularının cevapları.

LE GUEN: 'MAÇIN ÖNEMİNİN FARKINDAYIM'

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekipte hazırlıklar sürüyor. Sabah saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi Fransız teknik adam Paul Le Guen, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Zor bir maç olacağını ifade eden Le Guen, “Bizim için güzel bir macera ve deneyim olacak. Biz belki favori değiliz, onlar favori ama iyi bir sonuç almak için elimizden geleni yapacağız. Onları rahatsız etmek, huzursuz etmek, doğru yolda olduğumuzu göstermek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

le-guen-18-besiktas-bursaspor

Maçın önemini bildiğini dile getiren Fransız çalıştırıcı, “Gelmeden önce de biliyordum ama burada geçirdiğim süre içerisinde daha fazla farkına vardım bu maçın ne kadar önemli olduğunun. Şehir içinde zaman zaman taraftarlar ile denk geliyoruz. Onlar da bu konunun altını çok fazla çiziyor. Tamamen farkında olduğumu söyleyebilirim. İşte o yüzden de hafta başından beri sahadaki çalışmalarımız ve konsantrasyonumuz daha üst seviyede. Herkes elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor. Zor bir maç. Hepimiz bunun farkındayız ama umuyorum ki İstanbul'dan bir şeyler alarak döneceğiz” diye konuştu.

GÜNEŞ: 'İLK TERCİHİM SENSİN'

atan Gazetesi’nden Erdal Cömert’in haberine göre; bu sezon çıktığı 3 resmi maçta 2 gol atıp 1 de asist yapan 26 yaşındaki santrforu önceki gün yanına çağıran tecrübeli çalıştırıcı, “Benim ileri uçtaki ilk tercihim sensin. Şu anki form durumlarınızla bir kıyaslama yaptığımda seni Negredo'nun önünde görüyorum. Bunun bilincinde olmanı istiyorum.

Sana güveniyorum ve çok daha iyi olabileceğine de inanıyorum. Ancak benim inanıyor olmamın bir anlamı yok. Senin inanman, daha çok çalışman, geldiğin noktayla yetinmemen, sahada daha aktif olman gerekiyor. Forma senin, bunu bırakmamak da senin elinde” ifadelerini kullandı.

besiktas_logo234345-bursasspor-saat-kacta

Spor Toto Süper Lig 3. hafta maçında Beşiktaş ile Bursaspor mücadele edecek. Futbolseverler Beşiktaş Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda gogle üzerinden araştırıyorlar. Mücadele hakkında merak ettiğiniz herşey haberimizde.  İki takım 97. kez karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi?