Galatasaray Östersunds maçı geldi çattı. UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında deplasmanda Östersunds'a 2-0 mağlup olarak önemli bir avantajı rakibine kaptıran Galatasaray, bu akşam rakibini Türk Telekom Arena'da konuk ediyor. Peki Galatasaray Östersunds maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

GALATASARAY ÖSTERSUNDS MAÇI HANGİ KANALLARDA ŞİFRESİZ?

Galatasaray Östersunds maçı Türkiye harici ülkelerde aşağıdaki kanallarda yayınlanacak. Maç saati yakınlaştıkça yurt dışında yaşayan izleyecilerimiz için farklı kanllar listeye eklenebilir.

Avusturya DAZN
Almanya DAZN
İsveç EuroSport Nordic
İsviçre DAZN

CİMBOM'DA TEK HEDEF TUR!

İlk maçta İsveç temsilcisi rakibine sürpriz bir şekilde 2-0 yenilerek tur şansını zora sokan Galatasaray'da tek hedef farklı galibiyet ve tur. Sarı kırmızılılar, bir üst tura yükselebilmek için rakibini muhakkak en az 3 farklı skorla mağlup etmek zorunda. Cimbom, eğer maçı 2-0 kazanırsa maç uzatmalara gidecek. Uzatmalarda da eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışlarına geçilecek.

İŞTE GALATASARAY'IN İLK 11'İ

Östersunds karşısına mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak olan Galatasaray'da, ilk 11 de şekillendi. Maça kalede Muslera ile başlayacak olan sarı kırmızılar, defansta ilk maçta olduğu gibi yine Linnes, Maicon, Ahmet Çalık ve Carole dörtlüsüyle çıkacak. Orta sahada ise ilk maçta forma giyemeyen Belhanda, Sinan Gümüş'ün yerine ilk 11'de yer alacak ve orta saha beşlisi Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, G. Rodrigues, Yasin Öztekin ve Younes Belhanda'dan oluşacak. Cimbom'da gol umudu ise sezonun en flaş transferi olan Bafetimbi Gomis olacak.

GALATASARAY ÖSTERSUNDS MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ve Östersunds arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı bugün saat 20.30'da Türk Telekom Arena stadında oynanacak. Maç Smart Spor'dan yayınlanacak.

GALATASARAY ÖSTERSUNDS MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ