2014 yılından bu yana Apple bünyesi altında operasyonlarını yürüten Beats, BeatsX kablosuz kulaklık modelinin 10 Şubat tarihinde satışa sunulacağını açıkladı. Ürün ilk olarak ABD pazarında piyasaya sürülecek olsa da kısa zaman içerisinde diğer pazarlarda da satışa sunulacağını tahmin ediliyor.

CS:GO’da pedofili suçuna 1000 yıl ban!

Öncelikli olarak siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satılacak olan BeatsX modelleri, ilerleyen dönemde ise  mavi ve gri olmak üzere iki renk seçeneğine daha sahip olacak. Apple’ın online ve perakende mağazalarının yanı sıra, yetkili satıcılarında da satışa çıkacak olan ürünün 150 dolarlık fiyat etiketi bulunuyor. Kulak içi kulaklık, ülkemizdeki online mağazada 699 TL gibi bir fiyatla listelenmiş durumda ancak çıkışı için herhangi bir tarih açıklanmadı.

BeatsX modelinde iki kulaklık arasında bir kablo bağlantısı bulunuyor. Flex Form (Esnek Form) boyun bandı adı verilen bu tasarım anlayışı, özellikle AirPods kulaklıkları çıkardığında nereye koyacağını veya düşürebileceği ihtimalini düşünenler için BeatsX modelini daha iyi bir seçenek haline getirecek. Buna ek olarak, kulaklıkların manyetik olarak birbirine adeta yapıştığını ve boynunuzdan düşmesinin oldukça zor olduğu da söyleniyor.

[old_news_related_template title="Samsung Galaxy S8'de kulaklık girişi olacak mı?" desc="Apple'ın ardından Samsung'un da yeni modeli Galaxy S8'de kulaklık girişini kaldıracağı konuşuluyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2016/12/s8-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2016/teknoloji/samsung-galaxy-s8de-kulaklik-girisi-olacak-mi-1552961/"]