29 Mart'ta duyurulacak olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, Samsung'un yeni amiral gemisi modelleri olacaklar. Devam eden sızıntılar sayesinde, duyuruya kadar birçok özellik hakkında bilgiler netleşti.

Yurtdışından telefon satın alımlarında şok gelişme!

Galaxy S8 batarya kapasitesi ortaya çıktı!


Ortaya çıkan söylentilere göre, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'ın 3000-3500 mAh arası bir değere sahip olacağı konuşuluyordu. Çin’den gelen bir sızıntı görselle Galaxy S8 Plus batarya kapasitesi de belli oldu. Galaxy S8 Plus 3500 mAh'lik bir batarya kullanacak.

galaxy-s8-batarya

Batarya kapasitesi dışında, bu pilin hangi cihaza ait olduğu da üzerinde yazan seri numaralarından belli oldu. Model seri numarası FFC sertifikası ile eşleştiği için bataryanın Galaxy S8 Plus'a ait olduğu anlaşılıyor.

Bunun dışında bataryanın üretici firması hakkında herhangi bir bilgi yok. Note 7 olayından sonra, Samsung'un piller için farklı firmalar ile anlaştığını varsayarsak, birden fazla üreticiden gelen bataryalar görmemiz yüksek ihtimal.

[old_news_related_template title="Samsung Galaxy S8 fiyatı ne olacak?" desc="Galaxy S8 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şimdi de telefonun yurt dışı fiyatı sızdırıldı!" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/samsung.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/samsung-galaxy-s8-fiyati-ne-olacak-1721833/"]