Online oyunlarla geçtiğimiz 10 senede tanışan birçok Türk oyuncunun ilk göz ağrılarından olan Knight Online geçtiğimiz aylarda Steam'de yayınlanmış ve tekrar gündeme gelmişti. Hala büyük bir oyunsever kitlesi olan Knight Online'nın ünlendiği yıllardan birkaç yıl sonra hayatımıza giren 2006 yapımı Metin 2'de yakında Steam üzerinden yayınlanacak.

METİN 2 BU AY İNDİRİLEBİLECEK

Valve'nin oyun platformu Steam'de Metin 2'nin sayfası açıldı. Yayın tarihi Mayıs 2017 olarak gözüken Metin 2'nin bu ay indirilebileceği anlaşılıyor. Tamamen Türkçe olan açıklama sayfası Metin 2 tutkunları arasında büyük bir heyecan uyandırdı.

METİN 2 NASIL İNDİRİLİR?

Metin 2'yi Steam üzerinden indirip oynamak için önce Steam'i kurmanız gerekiyor, Steam'i Google üzerinden aratıp kolayca kurabilirsiniz. Steam'i kurduktan sonra Metin 2'yi Steam üzerinden aratarak oyun yayınlandıktan sonra indirebilirsiniz.

METİN 2 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Win 7, Win 8 (Windows XP itibaren çalışır; destek verilemez.)
İşlemci: Pentium 3 1 GHz
Bellek: 512 MB RAM
Ekran Kartı: 32MB RAM'den daha yüksek Ekran Kartı
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 2 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX 9.0 Desteği

Önerilen sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Win 7, Win 8
İşlemci: Pentium 4 1.8 GHz
Bellek: 1 GB RAM
Ekran Kartı: 64MB RAM'den fazla Ekran Kartıyla
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 3 GB kullanılabilir alan
Ses Kartı: DirectX 9.0 Desteği

[old_news_related_template title="Efsane oyun StarCraft tamamen ücretsiz oldu!" desc="Bilzzard'ın efsane oyunu StarCraft artık ücretsiz. StarCraft'ı PC ve Mac için haberimizdeki bağlantıdan indirebilirsiniz." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/04/starcraft.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/efsane-oyun-starcraft-tamamen-ucretsiz-oldu-1803753/"]

[old_news_related_template title="Valve müşteri hizmetlerinin boş vakti yok!" desc="Valve’nin oyun platformu Steam üzerinden gönderdiğiniz destek taleplerine yanıt almanız uzun sürüyorsa, şirketin yaptığı açıklama sonrasında onlara da hak verebilirsiniz. Çünkü şirkete her gün kullanıcılarından 10 binlerce talep geliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/valve-bos-vakit.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/teknoloji/valve-musteri-hizmetlerinin-bos-vakti-yok-1832704/"]