Samsung'un çıktıkları dönemde gözbebeği olan modellerinden Galaxy S7 Edge ve Galaxy S8 Plus'un ilk olarak boyutlarıyla karşılaştırmaya başladığımızda S8 Plus 'un daha büyük bir yapıya sahip olduğu görülüyor. Buna bağlı olarak Galaxy S8 Plus 6.2 inçlik ekran boyutu ölçüsü ile öne çıkıyor.

Galaxy S7 Edge'de ise 5.5 inç'lik bir ekran bulunuyor. Bunun yanı sıra S7 Edge'de ekran 534 ppi'lik piksel sıklığına sahip ve cihaz kenarlarına doğru yuvarlatılmış durumda. S8 Plus'ta ise bu durum bir üst seviyeye çıkarılıp bu iki kıvrım yana doğru uzatılmış durumda ve bunun sonucunda çok başarılı bir tasarım ile karşı karşıya kalmaktayız.


Bitmeyen Mücadele!
İlk bakışta %84'lük ekran kasa oranıyla dikkat çeken telefon, neredeyse çerçevesiz yapısıyla oldukça etkileyici görünümde. Tasarım özellikleriyle Galaxy S8 Plus iPhone 7 Plus'un önünde gözüküyor. Her iki telefonun ortak özelliği ise 12 MP'lik arka kamera iken ön kamera da bir önceki modeline göre kamera açısı ve diyafram değerleri aynı olduğu için Apple eleştiriye biraz açık durumda. Bu anlamda da Galaxy S8 Plus bir adım öne çıkıyor.

s8
s82