Göreve geldiği andan beri gerek gafları gerekse de tartışmalı kararlarıyla Dünya gündemine damga vuran Donald Trump'a eşlik eden Melania Trump kıyafet tercihleriyle sık sık basınının ilgi odağı oluyor. Geçtiğimiz aylarda Trumplar'ın Fransa temaslarında Fransa'nın Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un eşi Brigitte Macron ile şıklık yarışına giren Melania, dün giydiği elbiseyle konuşuldu.

Melania Trump'ın tercih ettiği tasarım, 4.000 dolarlık etiket fiyatına rağmen kısa sürede tükendi. Melania Trump'ın tercih ettiği tasarım, 4.000 dolarlık etiket fiyatına rağmen kısa sürede tükendi.


Trump ailesi dün yeni yıla Florida'daki West Palm Beach'te girdi. Yeni yıl davetine eşi Donald Trump ve oğulları Barron ile katılan Melania Trump, eşinin sahibi olduğu Mar-a-Lago'da pembe ve çiçek desenli bir elbise tercih etti. Geçmişte ünlü tasarımcıların markalarını tercih eden Melania, bu etkinliği de pas geçmedi ve ERDEM markasının 4.000 dolarlık elbisesini tercih.

yeniyil

Adından da anlaşılabileceği gibi ERDEM markasının arkasında bir Türk var. ERDEM, 2005'te Londra'da Türk tasarımcı Erdem Moralıoğlu tarafından kuruldu.

melan

Kısa sürede birçok ünlü ismin tercih ettiği bir marka haline gelen ERDEM, özellikle geçtiğimiz yıl ünlü hazır giyim markası H&M ile yaptığı kapsül koleksiyon ile adını duyurdu. Melania Trump'ın da tercih ettiği marka özellikle feminen ve floral desenlerin ağırlıklı olduğu tasarımlarla moda dünyasında dikkatleri üzerine çekti.