Meghan Markle'ın babası Thomas Markle televizyona çıkıp canlı yayından adeta kızını ve kraliyet ailesini bombaladı... Mayıs ayında Prens Harry ile evlendikten sonra babası Thomas Markle'ı hayatından çıkaran Meghan'ı eleştiren babası sitem dolu bir konuşma yaptı.

Markle, "Kızımla konuşmaya çalışıyorum ama beni sürekli engelliyor. Bu durumdan dolayı çok mutsuzum. Kraliçe Elizabeth'e sesleniyorum ve onun bu aile sorununu çözecek herhangi bir şey yapmasını memnuniyetle karşılarım. Bütün aileler, ister kraliyet ailesi olsun ister normal aileler olsun birbirine benzerdir ve tatillerde herkes bir araya gelmelidir" dedi. Markle, "Söyleyebileceğim tek şey, Meghan benim burada olduğumu biliyor ve ona ulaşmaya çalıştığımı biliyor ama bana geri dönmüyor. Onu çok seviyorum. Kızımı çok seviyorum ve onun bunu bilmesini istiyorum" dedi.

[old_news_related_template title="Meghan 20 yıllık Kraliyet ailesi geleneğini çöpe attı" desc="İngiliz Kraliyet ailesinde ABD'li gelin Meghan krizi son sürat devam ediyor... Kraliçe'nin itirazlarına rağmen uygunsuz giyinen ve sık sık hem İngiliz basınında hem de sosyal medyada alay konusu olan Meghan'ın 20 yılı aşkın bir süredir devam eden yılbaşı geleneğini de rafa kaldırdığı ortaya çıktı. Sussex Dükü olan Harry'nin yıllardır ailesiyle yeni yıl için ava çıktığı gelenek, 'Meghan hayvanlara zarar verilmesini istemiyor' gerekçesiyle sona eriyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/ava-reuters_16_9_1544936740.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/meghan-20-yillik-kraliyet-ailesi-gelenegini-cope-atti-2798985/"]

Kensington Sarayı olayla ilgili bir açıklama yapmadı.