Sanal ansiklopedi olarak bilinen ve yaklaşık 1 yıldır Türk internet kullanıcılarının erişemediği Wikipedia'nın kurucusu Twitter'da bir mesaj paylaştı.

[old_news_related_template title="Dünya'nın gündemi de 'Tamam' oldu" desc="Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün, 'Şayet bir gün milletimiz tamam derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz' sözlerinin ardından sosyal medyada başlayan 'TAMAM' mesajları uluslararası basının da dikkatini çekti. Birçok medya kuruluşu gelişmeyi, 'Erdoğan, halk isterse bırakacağını söyledi, Twitter yıkıldı' başlıklarıyla gelişmeyi okuyucularına duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/erdogan-reuterss_16_9_1525840613.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/dunyanin-gundemi-de-tamam-oldu-2396355/"]

Wikipedia'nın Türkiye'de açılması için çağrıda bulunan Wales, "Türkiye'yi seviyorum, Türk kültürünü ve Türk insanını seviyorum. Güzel şehir İstanbul... harika yemek, harika şarap ve harika kültür. Erdoğan'ın Wikipedia yasağını kaldırması çağrısında bulunuyorum" dedi.