Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın enflasyonla mücadele kapsamında yaptığı yüzde 10'luk indirim çağrısına Koç şirkerler grubu da katıldı. İnternet sitesinden açıklamada bulunan Koç A.Ş, "Koç Topluluğu olarak 90 yılı aşkın süredir Ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde yatırım yapmaya devam ediyoruz. Son 5 yılda yapmış olduğumuz 35 Milyar TL’lik yatırım da bunun somut bir göstergesidir" dedi.

[old_news_related_template title="Albayrak açıkladı! Kredilere yüzde 10 faiz indirimi" desc="Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'nda açıklamalarda bulundu. Albayrak, 'Bankalar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere yüksek faizle kullandırılmış kredilerin faiz oranlarında %10 indirim yapacaklar.' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/shutterstock_1193723368_16_9_1539090251.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/albayraktan-yuksek-faiz-aciklamasi-2670572/"]

"UYGUN SEKTÖRLER, BELİRLİ ÜRÜNLER"

Şirket enflasyonla mücadele programını, "Uygun sektörlerde ve belirli ürünlerde yapacağımız indirimlerle destekliyoruz" diyerek Bakan Albayrak'ın açıkladığı programa katkıda bulunacaklarını bildirdi.

[old_news_related_template title="Berat Albayrak enflasyon programını açıkladı! İşte alınacak önlemler" desc="Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Enflasyon ile Topyekûn Mücadele Programı’nın detaylarını açıkladı. Üç ay üst üste elektrik ve doğalgaza zam geldikten sonra bakan yıl sonuna kadar elektrik ve doğalgaza zam yapılmayacağını bildirdi. TOBB ve TÜSİAD üyesi şirketler üç ay süre ile ürünlerine asgari yüzde 10 indirim yapacaklar. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/10/iecrop/beraicfoto_16_9_1539078522.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/son-dakika-enflasyonla-mucadele-programi-aciklaniyor-2670249/"]

İŞTE O AÇIKLAMA

"Basın ve Kamuoyuna:

Koç Topluluğu olarak 90 yılı aşkın süredir Ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınmasına katkı sağlayacak şekilde yatırım yapmaya devam ediyoruz. Son 5 yılda yapmış olduğumuz 35 Milyar TL’lik yatırım da bunun somut bir göstergesidir.

Son dönemde memleketimizin karşı karşıya olduğu sıkıntılı günlerin üstesinden hep birlikte gelebileceğimize inanıyoruz. Hiç şüphesiz uzun vadeli sürdürülebilir büyümeyi sağlama yolunda en öncelikli unsur ekonomide güven ortamının oluşmasıdır. Doğru politikalarla sanayimizi güçlendiren, Ar-Ge, üretim, istihdam ve ihracat kabiliyetlerimizi artıran ve yatırımları teşvik eden bir yaklaşım ülkemizin sahip olduğu potansiyeli daha da ileri taşıyacaktır.

Bu bağlamda, Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı”nı uygun sektörlerde ve belirli ürünlerde yapacağımız indirimlerle destekliyoruz.

Saygılarımızla,

Koç Holding A.Ş.

koc-indirim