Annesini bıçakla öldürdükten sonra çıplak halde sokağa çıkan Uygun elindeki bıçak ile çevredekileri tehdit ederek sokakta yürüdü. Olay yerinde bulunan İki polis, memuru Uygun'u durdurmak istedi. Ancak Mehmet Bahadır Uygun, polise de saldırdı. Bir polis bıçak darbesiyle yaralandı. Diğer polis silahını çekti. Uygun’a ateş açarak durdurmayı başardı. Yaralanan polis memurunun çenesine iki dikiş atıldı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

POLİS ATEŞ EDEREK DURDURABİLDİ

Uygun’un henüz ifadesinin alınmadığı öğrenildi.  Olay yerine de çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Elinde bıçakla çevredekilere saldıran Uygun'u bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince hastaneye götürülen yaralı Uygun’un ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

[old_news_related_template title="Eyüpsultan'da cinayet!" desc="İstanbul Eyüpsultan'da vale olarak çalışan İsmet Çakmak tartışma yaşadığı Harun S. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Yakalanan şüpheli Harun S. tutuklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/eyupsultanda-cinayet-487_16_9_1531225917.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/eyupsultanda-cinayet-2513871/"]

YARALI POLİSİN DURUMU İYİ

Uygun'a çevredekiler saldırarak vurdu. Araya giren polis ekipleri yaralı için ambulans çağırdı. Hastaneye kaldırılan Uygun'un tedavisi sürerken polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.  Hayatını kaybeden Türkan Uygun’un ise Milliyetçi Hareket Partisi eski Eyüp İlçe kadın kolları başkanı olduğu öğrenildi.