Hac kura sonuçlarının saat kaçta başlayacağı belli oldu. Hac kuralarının takip edilebilmesi için özel bir internet sitesi açıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen hac kura çekilişi bugün saat 15:00 yapılacak.  2 milyon 213 bin 835 hacı adayı arasından 80 bin kişi, kutsal topraklara gitmeye hak kazanacak.

HAC KURALARI HANGİ KANALDA?

Hac kuraları Diyanet TV üzerinden canlı yayınlanıyor, hacı adayları kura çekimini canlı yayında izleyerek takip edebilecek. 2 milyon 213 bin 835 hacı adayı, sorgulama ekranını takip edebilecek. Diyanet TV'yi aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

DİYANET TV CANLI İZLE

HAC SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Hac sonuçları www.hac.gov.tr'den kontrol edilebilecek. Hac sonuçları saat 23:00'da açıklanacak, çekilişe katılanlara SMS ile de bilgi verilecek.

HAC SONUÇLARI SORGULAMA LİNKİ

hac kuraları sözcü ile ilgili görsel sonucu

 

ÇEKİLİŞ SONRASI 80 BİN KİŞİ HACCA GİDECEK

2 milyon 213 bin 835 hacı adayı arasından 80 bin kişi, kutsal topraklara gitmeye hak kazanacak. Diyanet İşleri Başkanlığı, 2007-2019 yılları arasında kayıt yaptırıp daha önce hiç hacca gitmemiş şehit anne, baba, eş ve evlenmemiş çocukları ile gazi ve eşlerinden müracaat edenleri kurasız olarak hacca götürecek. Diyanet İşleri Başkanlığı, 2007-2019 yılları arasında kayıt yaptırıp daha önce hiç hacca gitmemiş şehit anne, baba, eş ve evlenmemiş çocukları ile gazi ve eşlerinden müracaat edenleri kurasız olarak hacca götürecek.